SomDocents

Tres cursos nous per acabar l’any

SomDocents Tres cursos nous - Tres cursos nous per acabar l'any

Article de la Sara Molina, editora de la revista Namaka.

3 min.

S’acaba l’any, però a les escoles els reptes continuen i per superar-los us hem preparat tres cursos nous. Comencem el mes de novembre estrenant dos: Les capses d’aprenentatge: un camí cap a l’autonomia de l’alumnat de primària i secundària i Mediació escolar: habilitats per gestionar conflictes en l’àmbit educatiu. Interessants, oi?

La Núria Iserte serà la tutora que t’acompanyarà durant el curs Capses d’aprenentatge. Però què són i, el més important, quina aplicació tenen a l’aula? Durant aquest curs donaràs resposta a aquestes preguntes mentre aprens a crear capses transversals, globalitzades i de diferents àrees curriculars. A més a més, t’explicarem com implementar-les amb èxit. Per acabar, la Núria t’ensenyarà com pots avaluar el procés d’aprenentatge del teu alumnat i un cop superat el curs, tindràs al teu abast una nova metodologia d’aprenentatge per aplicar a l’aula.

El segon curs que encetem aquest mes de novembre està tutoritzat per la Glòria Coll i ens encanta perquè té una aplicació directa en el nostre dia a dia com a docents. Sovint els interessos i les opinions de les persones entren en contradicció i el conflicte està servit. Però com l’hem de gestionar? Quins recursos tenim al nostre abast per fer front als conflictes? El curs Mediació escolar: habilitats per gestionar conflictes en l’àmbit educatiu et proporcionarà recursos i habilitats. L’anàlisi, les reflexions i les activitats pràctiques et permetran aplicar tot el que hagis après a l’aula i… Saps què?, també a la vida!

El mes de desembre també ens porta un nou curs: Educació física activa i competencial. La Cristina Vidal et proporcionarà eines i recursos per implementar una educació física competencial que afavoreixi l’aprenentatge significatiu del teu alumnat. Però aquest curs va una mica més enllà, perquè l’objectiu final és consolidar l’adquisició d’hàbits saludables al llarg de la vida dels nostres nois i noies. Aquest curs et proporciona estratègies i exemples pràctics, fàcilment aplicables a les teves classes, sense perdre de vista la competència motriu. 

Des de SomDocents treballem de valent amb l’objectiu d’oferir-te un gran catàleg de cursos que responguin a les teves necessitats com a docent i que et facilitin eines per millorar la teva tasca i, en conseqüència, l’aprenentatge del teu alumnat. Quin curs fa més per a tu?

Altres articles que et poden interessar

Laura Gonzalvo, tutora de cursos a SomDocents, presenta una petita formació sobre la LOMLOE 2022

Com afecta la LOMLOE en el teu dia a dia a l'aula?

Vols entendre en detall com la LOMLOE afecta a l'aula i quins canvis porta el currículum? T'ho expliquem!

SD_Blog_com_gestionar_el_temps

Com gestionar el temps i no morir en l’intent

Gestionar el temps d’inici a final de curs és una tasca complexa, per la qual es necessiten grans dosis d’eficàcia.