SomDocents

Comunitat docent

Notícies i actualitat

Ultima_hora_sector_educatiu

En aquesta secció trobaràs articles en relació als canvis, propostes, modificacions i novetats que afectin a la comunitat del sector educatiu a Catalunya.

Segur que n’has sentit parlar. Els perfils professionals són una realitat des de l’any 2014, a partir de la posada en marxa de la Llei d’Educació (LEC).

Més de 50 cursos reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, segons l’ordre ENS/248/2012, com a formació permanent del professorat.

Laura Gonzalvo, tutora de cursos a SomDocents, presenta una petita formació sobre la LOMLOE 2022

Com afecta la LOMLOE en el teu dia a dia a l'aula?

Vols entendre en detall com la LOMLOE afecta en el teu dia a dia a l'aula i quins canvis porta el currículum? Hem llegit tota la normativa i t'hem preparat materials audiovisuals i escrits per resoldre tant com puguem tots els dubtes que puguis tenir. Un dels pilars de SomDocents és la idea de compartir coneixements i, per aquest motiu, et presentem tots aquests materials que esperem que et serveixin per entendre millor la LOMLOE.

Mockup d'un ordinadora amb els cursos de SomDocents en pantalla

Preguntes freqüents sobre els cursos reconeguts de SomDocents

Repassem les preguntes més freqüents que teniu en relació amb els nostres cursos reconeguts, els certificats, el reconeixement del Departament d’Educació, el portal ATRi, el compte XTEC i els perfils professionals, d’entre altres.