SomDocents

Favicon Blog de SomDocents

Comunitat docent

COMUNITAT DOCENT

Novetats

negociacio_departament_sindicats

Com avancen les taules de negociació amb el Departament d’Educació?

Durant el mes de març, la comunitat educativa ha dut a terme una vaga històrica.

valoracio_global_vaga_educativa_general

Vaga d'educació: Valoració global, resultats i perspectives futures

Les vagues de març en l’àmbit de l’Educació han tingut un seguiment massiu.

Ultima_hora_sector_educatiu

En aquesta secció trobaràs articles en relació als canvis, propostes, modificacions i novetats que afectin a la comunitat del sector educatiu a Catalunya.

Per a ser professional de l’educació é necessària estar obert a l’aprenentatge constant de nous sistemes, metodologies, fórmules i procediments per aplicar-los a la tasca docent.

Més de 50 cursos reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, segons l’ordre ENS/248/2012, com a formació permanent del professorat.

Article_llenguatge_inclusiu_aula

“Sempre s’ha fet així” - Llenguatge inclusiu i la resistència al canvi

Segle XXI, i què et ve al cap? Època de canvis a un ritme vertiginós, amb noves perspectives i exigències, metodologies d’aprenentatge innovadores i inclusives, perfil d’alumnat divers, noves tecnologies, transversalitat… i coeducació.

educacio_invertida

Educació híbrida, és el model del futur?

Parlem d’educació híbrida de la mateixa manera que parlem de models laborals híbrids, impulsats per l’esclat de la pandèmia. En aquests, hi ha persones que treballen des de casa i altres que ho fan des de l’oficina i els dos models conviuen, no sempre amb la mateixa freqüència o bé intensitat.