SomDocents

Comunitat docent

COMUNITAT DOCENT

Novetats

Català a les escoles 22-23 (1)

Com queda el català a l’escola pel curs 22-23?

El 30 de maig el Govern va aprovar un nou decret llei per blindar el català a l’escola. Què han de fer els centres i els i les docents el curs 22-23?

Cursos SomDocents Articulate 360

Articulate 360:nova experiència d’aprenentatge

Hem fet una aposta decidida de transformació dels nostres continguts per adaptar-los a la manera actual de relacionar-nos amb la tecnologia.

Ultima_hora_sector_educatiu

En aquesta secció trobaràs articles en relació als canvis, propostes, modificacions i novetats que afectin a la comunitat del sector educatiu a Catalunya.

Segur que n’has sentit parlar. Els perfils professionals són una realitat des de l’any 2014, a partir de la posada en marxa de la Llei d’Educació (LEC).

Més de 50 cursos reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, segons l’ordre ENS/248/2012, com a formació permanent del professorat.

Valoració del curs 22-23

Valoració del curs: t’has preguntat com estàs?

Des de fa ben poc es parla de remoure emocions i d’intel·ligència emocional com a factor de protecció vers els trastorns mentals. Segurament com a docents ens hem preguntat quines estratègies podem aplicar a les aules i quins recursos podem ensenyar al nostre alumnat per enriquir el seu bagatge emocional, per ajudar-les a gestionar les seves emocions i, en definitiva, per saber afrontar el dia a dia amb tant èxit com sigui possible.

que_es_la_sostenibilitat_argumental

Què és la sostenibilitat argumental?

Hem pensat algun cop en la sostenibilitat dels nostres arguments? Creiem que sostenibilitat és un terme que únicament podem utilitzar quan parlem del medi ambient? Sovint trobem que davant un mateix fet, en funció del context, la nostra resposta és diferent. En aquest article trobaràs diversos exemples.