Explora els nostres cursos

Tipus
Durada
Perfils
Temàtiques
Loading...
Recursos i trucs per acostar la poesia a l'aula
Apropar la poesia a l'aula estimula la creativitat, fomenta el desenvolupament del llenguatge i l'expressió, promou l'empatia i la comprensió, estimula l'anàlisi i la reflexió i promou l'autoexpressió i l'autoestima de l'alumnat.
30 h.
Nou
Com desenvolupar la lectoescriptura en educació infantil: claus per un enfocament actiu i creatiu
La lectoescriptura és el primer pas cap a l'alfabetització. No sols implica ensenyar a llegir i escriure, sinó també cultivar l’amor per la literatura i la comunicació, promovent un aprenentatge significatiu i durador.
4.7
40
40 h.
El món de la fantasia i la imaginació: la literatura infantil i juvenil
La literatura infantil és aquella de la qual gaudeixen els nens i les nenes i la que tracta temes amb els quals se senten identificats.
4.6
248
30 h.
perfil biblioteca
L'art d'engrescar a llegir i seleccionar llibres per infantil i primària
L’art de llegir és transmetre al teu alumnat la teva passió per la lectura, fer que sentin el que senten els personatges de la història, és aconseguir que s’enganxin a la lectura a través del teu exemple.
4.6
1.304
40 h.
perfil biblioteca
Els contes com a eina d'aprenentatge emocional
La lectura estimula la intel·ligència emocional i fa que l'alumnat descobreixi les emocions d’una manera natural, de manera que aprèn a gestionar-les.
4.5
6.816
40 h.
perfil biblioteca
Biblioteca escolar i animació de la lectura
És important apropar l’hàbit de la lectura a l’alumnat per desenvolupar les seves capacitats lingüístiques i comunicatives i per activar la seva creativitat.
4.5
5.560
40 h.
perfil biblioteca