Cursos al teu ritme

Esport i dones. Les grans desconegudes
La història de lluita de les dones contra la desigualtat al món de l'esport és tan antiga com l'esport en si, tot i que ha estat invisibilitzada. És el moment que algú t'expliqui aquesta part de la història.
Nou
La natura. Aquella gran desconeguda
Apropar la natura a infants i persones adultes ajuda a sensibilitzar i conscienciar vers la seva importància. El medi natural ens aporta multitud de beneficis, principalment, per la salut i és important transmetre el respecte i la cura pel nostre entorn.
Nou
El valor de l'esforç i la necessitat d'aprendre a fracassar
El fracàs i la frustració apareixen quan no rebem alguna cosa que volem. L’esforç, en canvi, és allò que ens fa treballar per aconseguir-ho. Els grans èxits es cultiven amb el pas del temps.
Nou
El temps: com gestionar un recurs escàs
«No és que tinguem poc temps, sinó que en perdem molt.» Sèneca
Nou
Disciplina positiva: la importància del reforç positiu i la confiança en l'infant
La disciplina positiva promou les relacions des del respecte mutu i fomenta habilitats socials, el creixement socioemocional i l’autoestima.
Nou
Trenquem tabús: què és, com explico i com es viu la menstruació?
Parlar, des del principi i amb freqüència, de la menstruació ajuda a desmuntar la cultura de la vergonya i de la desinformació sobre un tema amb el que convivim en el nostre dia a dia.
Nou
Acompanyar moments d'àpats des d'un enfocament respectuós
Les persones que acompanyen els àpats, sigui personal educatiu o famílies, atenen a infants i joves durant aquestes situacions de la vida quotidiana, per la qual cosa és important que ho facin des d’una mirada respectuosa i atenent les particularitats de cada persona.
Nou
Els ídols a la infància i l'adolescència. Com gestionar-ho?
Els ídols esdevenen un referent clau en el dia a dia de molts infants i adolescents. A partir d’aquests, troben inspiració i un model a seguir, i per aquesta raó és imprescindible entendre i obtenir eines per la seva correcta gestió. Tothom té una persona que l’inspira, que l’anima a creure que tot és possible i que li transmet uns valors, quina és la teva?
Nou
Menjar bé per estar bé
Tenir una alimentació saludable és prendre aliments en una quantitat i varietat suficient per tal d’assegurar a l’organisme un bon desenvolupament físic i mental.
Nou
Coaching, lideratge i comunicació assertiva
L’Escola Europea de Coaching defineix aquesta activitat com: «l’art de fer-se preguntes per ajudar a altres persones, a través de l’aprenentatge, en l’exploració i el descobriment de noves creences que tenen com a resultats l’assoliment dels seus objectius».
4.6
Iniciació al francès. Nivell A1-1
La llengua francesa és l’única llengua que, juntament amb l’anglès, pot trobar-se als cinc continents.
4.6

Certificat d'aprofitament

Cursos amb certificat propi d'aprofitament emès per SomDocents.

Activitats autoavaluatives

Cursos dividits en blocs de continguts en vídeo, amb activitats autoavaluatives i recursos adicionals.

100% en línia i al teu ritme

Cursos 100% en línia, amb accés immediat i sense data de finalització, ni cap restricció de temps per realitzar-los.