Explora els nostres cursos

Tipus
Durada
Perfils
Temàtiques
Loading...
Les capses d'aprenentatge a primària i secundària: descoberta, disseny i funcionament
Les capses d’aprenentatge és una metodologia que permet submergir a l’alumnat en el descobriment de nous coneixements de forma globalitzada i transversal, tot afavorint la seva curiositat i motivació per adquirir un aprenentatge autònom i significatiu.
30 h.
Nou
Educació física activa i competencial
«L’educació física és la ciència raonada dels nostres moviments i de les seves relacions amb els nostres sentits, la nostra intel·ligència, els nostres hàbits i el desenvolupament de les nostres facultats», Francisco Amorós (pedagog i un dels fundadors de l’educació física).
4.5
110
40 h.
Nou
Ioga a l'escola: relaxació, concentració i gestió emocional
Està comprovat que, amb petits exercicis de ioga, la concentració augmenta i és molt més fàcil transmetre idees, valors i qualsevol tipus de nova informació després d’una sessió.
40 h.
Nou
Aprenentatge cooperatiu com a forma de reinventar-se a l'aula de primària i secundària
L’aprenentatge cooperatiu parteix de la base que les diferències entre l’alumnat són un potencial per a l’aprenentatge i el transforma en un subjecte actiu.
4.6
61
40 h.
perfil mètodes Nou
Aprenentatge competencial amb ABP i APS a l'educació secundària
Són metodologies actives basades en l’elaboració d’un projecte col·laboratiu. S’aconsegueix un aprenentatge competencial que té en compte el context real de l’alumnat.
40 h.
perfil mètodes Nou
Els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) a secundària
Una escola amb voluntat de transformar la seva cultura escolar cap a una visió més sostenible i responsable amb el medi ambient emprendrà un viatge que contribuirà a la millora del planeta i de les persones que hi habiten.
40 h.
Nou
Interculturalitat i alumnat nouvingut
La interculturalitat és cada cop més present dins les aules, per aquesta raó és essencial promoure l’acompanyament de l’alumnat nouvingut així com també fomentar l’aprenentatge de la llengua catalana.
40 h.
Nou
Salut mental: estigma, trastorns i prevenció del suïcidi
Segons l'OMS, més d'una de cada quatre persones presenta o presentarà un trastorn mental al llarg de la seva vida i sol iniciar-se entre els 12 i els 24 anys. El professorat té els coneixements necessaris per afrontar això?
40 h.
perfil diversitat Nou
Prevenir, detectar i actuar sobre l'assetjament escolar
Els infants i joves han de viure lliures d’intimidacions i assetjaments i com a docents ens hem de posicionar en contra. Hem de tenir eines i no mirar cap a un altre costat.
40 h.
perfil diversitat Nou
Els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) a infantil i primària
Una escola amb voluntat de transformar la seva cultura escolar cap a una visió més sostenible i responsable amb el medi ambient emprendrà un viatge que contribuirà a la millora del planeta i de les persones que hi habiten
40 h.
Nou