Termes i condicions


POLÍTICA DE COMPRES

ELS NOSTRES PRODUCTES

Els productes que pots trobar a la nostra pàgina web són cursos de formació online, reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya com a formació permanent del professorat. Aquests cursos es realitzen de manera virtual a través de la plataforma Moodle. Et demanem que llegeixis les descripcions dels productes que vols comprar per tal d’evitar confusions o errors.

PROCÉS DE COMPRA

Per adquirir el nostre producte, has de matricular-te a la següent pàgina web: https://somdocents.com/cursos

Has d'omplir un formulari amb les teves dades, el curs en el qual estas interessat i en quines dates el vols realitzar. Una vegada enviat el formulari, rebràs un correu electrònic de confirmació de la matrícula i el número de compte per realitzar el pagament. Recomanem que comproveu les dades personals per evitar errors en la realització dels certificats que rebràs, en el teu domicili, una vegada acabat el curs de formació.

PAGAMENT

Actualment, tenim diverses opcions per realitzar el pagament: transferència bancària, ingrés i pagament amb targeta, a través del TPV del Banc Sabadell (comerç segur).

És important que, a l’hora de realitzar el pagament per transferència bancària o ingrés, indiquis la referència que t’hem facilitat i el teu nom complet.

CURSOS DE FORMACIÓ

Quan arribi la data que ha de començar el curs, rebràs a l’adreça de correu electrònic que ens has facilitat, les dades d’identificació per poder accedir a la plataforma Moodle i, així, començar la teva formació.

CISTELLA DE CURSOS

Si s'adquireix el producte amb pagament fraccionat, només es podrà escollir un curs per convocatòria.

INCIDÈNCIES

En el cas de observar o patir alguna incidència del nostre producte o servei, demanem ens ho feu saber a la següent adreça: somdocents@somdocents.com. SomDocents treballarà per solucionar la incidència.

VALORACIÓ DE LA COMPRA I SERVEI

Haurem realitzat la nostra tasca de manera completa al rebre el teu certificat a l'adreça de correu electrònic que ens has indicat.

CANVI DE CONVOCATÒRIA I/O DE CURS

No s'acceptaran canvis de convocatòria ni de cursos una vegada finalitzada la matrícula.

DEVOLUCIONS

S’admetrà la devolució dels diners de la matrícula del curs, en el cas de l’anul·lació de la convocatòria de l’activitat formativa per part de SomDocents. L’import de la matrícula serà retornat a través de transferència bancària.

DRET DE DESISTIMENT

D’acord amb l’article 101, 97.1.i) i 103 del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, s’informa del dret de desistiment dels alumnes amb la matrícula finalitzada: hi ha 14 dies naturals per a l’exercici d’aquest dret, sense necessitat de justificar la decisió i sense cap mena de penalització, mitjançant el nostre formulari de desistiment.

El desistiment consisteix en l'anul·lació total de la matrícula amb dret a devolució de l'import total, sempre que se sol·liciti en els catorze dies naturals després de formalitzar-la.

La devolució de l'import de la matrícula està condicionada a que l'alumne no hagi entrat mai al campus virtual del propi curs i a la confirmació definitiva del pagament per part de l'estudiant.

Queden exclosos del dret de desistiment els productes (cursos, paquets, abonaments, etc.) adquirits amb pagament fraccionat.

Si exerceixes el teu dret de desistiment de la matrícula, SomDocents procedirà a la devolució, en el termini màxim de catorze (14) dies naturals, del pagament que hagis efectuat, a comptar des de la data en què acceptem la sol·licitud.

DRET D'ADMISSIÓ

SomDocents es reserva el dret d'admissió d'alumnes a la matriculació dels cursos i al campus virtual, i la cancel·lació immediata de la matrícula si un alumne incompleix els requisits per realitzar una activitat formativa.

COMPETÈNCIES JUDICIALS

Les parts es sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l'usuari.

CONTACTE

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: somdocents@somdocents.com.