SomDocents

Novetats per al curs 2022-23

novetats per al curs 22-23

SomDocents va néixer l’any 2013 amb la missió d’oferir formació de qualitat a preus assequibles per als i les docents. Des del primer moment hem treballat sempre amb aquest objectiu i és per això que estem invertint incomptables recursos, esforços i il·lusió en aconseguir-ho.

Catàleg de cursos

No hem parat d’ampliar el nostre catàleg de cursos arribant a la xifra actual de més de 50 en constant actualització: sempre oferint els temes més demandats pel sector educatiu, i en constant revisió i millora de la qualitat d’aquests. Qualitat en els materials, els recursos, les eines, la plataforma…

Són cursos tutoritzats per formadors i formadores expertes que acompanyen i guien al nostre alumnat en cada convocatòria. Busquem l’excel·lència formativa en cada correcció i en cada activitat proposada.

Nova experiència d'aprenentatge

Seguint amb aquest compromís amb la qualitat i varietat, posem en marxa una nova experiència de formació basada en una eina puntera en la formació en línia. Els canvis per a tu són que al tradicional material lectiu que sempre hem entregat (el nostre famós PDF), afegim una nova experiència formativa molt més dinàmica: vídeos, tests interactius, interfície intuïtiva i compatible de manera amb tots els teus dispositius; podràs seguir el curs des del teu ordinador, telèfon o tauleta des de casa, un banc al parc o en un viatge en tren.

Tots els nous cursos surten ja sobre la nova plataforma, amb la nova experiència d’aprenentatge i, mentrestant, estem actualitzant tots els cursos ja oferts. Tingues en compte que, si ets antic alumne o antiga alumna, ben aviat tindràs accés als nous materials dels cursos que ja hagis fet, des del campus virtual.

Amb tots aquests canvis, i sempre seguint la nostra premissa de preus assequibles, actualitzem els nostres preus per poder continuar oferint la millor formació permanent possible per al personal docent que decideix realitzar cursos amb nosaltres.

Altres articles que et poden interessar

acreditar perfils professionals

Com acreditar els perfils professionals docents

Segur que n’has sentit parlar. Els perfils professionals són una realitat des de l’any 2014, a partir de la posada en marxa de la Llei d’Educació (LEC) i el decret de plantilles.

canvis en l'escolarització de 0-3 anys el curs 2022-23

Canvis a l’escolarització de 0-3 anys el curs 2022-23

El Departament d’Educació han preparat tota una bateria de novetats que afecten a tota la comunitat educativa.