SomDocents

Preguntes freqüents sobre l’Articulate 360

preguntes_fresquents_sobre_articulate_360

1. Què és Articulate 360?

Comencen per la base. El Rubén Casado, dissenyador de continguts e-learning i tutor de SomDocents, ens va resoldre aquest dubte en el seu article. Ho defineix així:

“Articulate 360 és un conjunt integral d’aplicacions interconnectades que permet cobrir totes les necessitats que podem tenir a l’hora de dissenyar un curs en un format e-learning com ara la incorporació de contingut multimèdia, recursos gràfics, proves de coneixement…”

2. De quina manera millora l’experiència d’aprenentatge?

Hem adaptat els materials i els continguts dels cursos a una eina d’autor que permet visualitzar-los i comprendre’ls d’una manera més dinàmica amb vídeos explicatius i contingut interactius, allunyant-nos així del temari estàtic i tradicional. 

rise audiovisual 1 - Preguntes freqüents sobre l'Articulate 360

Comptar amb aquesta tecnologia possibilita visualitzar els continguts dels cursos des de qualsevol dispositiu electrònic i navegador, el que coneixem com a responsive design. A més, com només cal tenir connexió a Internet, podràs accedir a aquest contingut en qualsevol moment, a qualsevol lloc i tantes vegades com necessitis.

3. On podem trobar aquesta eina?

Dins del mateix campus virtual trobareu les opcions de visualitzar el contingut de cada mòdul en Articulate 360 (material interactiu) o en PDF per descarregar.

cursos_somdocents_articulate_360

4. Trobaré el mateix contingut interactiu que als PDF?

Sí. L’estructura dels mòduls no canvia, per tant, el contingut que hi trobaràs és el mateix. Tant si fas ús del PDF com si decideixes sumar-te a l’Articulate 360, podràs resoldre les activitats i les tasques proposades per a cada mòdul sense problemes.

5. Em puc descarregar el material amb aquesta nova eina?

Aquesta eina tracta contingut multimèdia, per tant, únicament és possible veure-ho en la seva versió online.

6. El procés de visualització es guarda o hauré de començar des del principi cada cop que entri?

Cada vegada que entris al contingut interactiu del curs, queden registrats tots els moviments i el punt del mòdul en el qual t’hagis quedat anteriorment.

proces_visualitzacio_articulate_360

7. Visualitzar el nou contingut interactiu compte per a l’avaluació?

No, és un recurs més per facilitar l’aprenentatge i la comprensió del contingut dels cursos, però no s’avalua ni afecta la qualificació final.

Altres articles que et poden interessar

Cursos SomDocents Articulate 360

Articulate 360: l’eina d’autor per a la millora de l'experiència d’aprenentatge

Des de SomDocents hem fet una aposta decidida de transformació dels nostres continguts per adaptar-los a la manera actual de relacionar-nos amb la tecnologia.

acreditar perfils professionals

Com acreditar els perfils professionals docents

Segur que n’has sentit parlar. Els perfils professionals són una realitat des de l’any 2014, a partir de la posada en marxa de la Llei d’Educació (LEC) i el decret de plantilles.