Explora els nostres cursos

Tipus
Durada
Perfils
Temàtiques
Loading...
Avaluació i eines digitals
L'avaluació amb eines digitals ofereix una sèrie de beneficis, que inclouen la retroalimentació immediata, la personalització de l'aprenentatge, la recopilació i anàlisi de dades, més varietat de formats d'avaluació, promoció de la participació i de la motivació i facilitació de l'avaluació formativa. Aquests beneficis contribueixen a millorar la qualitat i la eficàcia del procés d'ensenyament-aprenentatge.
30 h.
Nou
Ús i aplicació de la intel·ligència artificial a l'educació
La integració de la intel·ligència artificial a l'educació té el potencial de transformar radicalment la forma en què s'ensenya i s'aprèn, oferint beneficis significatius per a l'alumnat i pel personal docent. No obstant això, és fonamental abordar consideracions ètiques i garantir que aquestes tecnologies s'utilitzin de forma equitativa i responsable.
40 h.
perfil digital Nou
Canva aplicat a l'educació infantil: crea dissenys únics per a la teva aula
Aquesta eina facilita el desenvolupament d'activitats d'aprenentatge a l'aula que permet als i a les mestres crear recursos visuals atractius i efectius per millorar l'experiència d'aprenentatge de l'alumnat.
4.5
92
40 h.
perfil digital
Una aventura digital creant materials amb Canva i Genially
Amb l'aplicació d'estratègies digitals i gamificadores podeu crear classes superinteressants. Els continguts interactius fan que es multipliqui la connexió entre alumnat i professorat.
4.5
818
40 h.
perfil digital
Ús de la tecnologia digital a l'aula
Ser una persona digitalment competent té molta importància en la societat actual, de manera que treballar-ho amb l’alumnat és essencial.
4.6
2.883
30 h.
perfil digital
Progressar en el treball amb les eines GOOGLE WORKSPACE FOR EDUCATION aplicades a l'aula
El paquet de Google integra eines de vídeo, xat, correu, arxius i tasques per treballar des de qualsevol lloc.
4.5
4.513
30 h.
perfil digital
Primer contacte amb les eines GOOGLE WORKSPACE FOR EDUCATION aplicades a l'aula
El paquet d’eines de Google ofereix solucions de col·laboració i productivitat per a la tasca docent disponibles a qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu.
4.5
5.439
30 h.
perfil digital
Robòtica i Programació als cicles mitjà i superior de primària
Es fa un treball de programació i robòtica a través del joc aprofitant la motivació personal i la curiositat innata dels nois i les noies per aconseguir un aprenentatge més significatiu.
4.3
1.995
30 h.
perfil digital
Robòtica i Programació a l'educació infantil i al cicle inicial de primària
Introducció al món tecnològic i a una eina didàctica per a l’aprenentatge de disciplines acadèmiques STEM (ciència, tecnologia, programació, enginyeria i matemàtiques).
4.4
2.856
30 h.
perfil digital