Paquet diversitat: acompanyar l'alumnat i gestionar l'aula

3 cursos, 90 hores de formació, per només 165 145

Completa el perfil d’atenció a la diversitat de l’alumnat amb l’objectiu d’afavorir la participació de tots els alumnes en les activitats habituals d’aula i de centre.

Imatge del curs Inclusió educativa i trastorns d'aprenentatge
Inclusió educativa i trastorns d'aprenentatge

del 2 al 23 de maig de 2024

L’objectiu principal d’aquest curs és donar a conèixer les característiques que presenta un sistema educatiu inclusiu, exposar les mesures i els suports d’atenció a la diversitat disponibles per aplicar a l’aula i al centre i explicar els diferents perfils d’alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu (NESE) amb les pautes i estratègies per facilitar-ne la detecció i la intervenció educativa.
4.5
6.618
30 h.
perfil diversitat
Imatge del curs Atenció a la diversitat: Altes capacitats
Atenció a la diversitat: Altes capacitats

de l'1 al 25 de juny de 2024

Comprendre què implica presentar altes capacitats en l’àrea cognitiva, creativa, socioemocional i d’aprenentatge per promoure l’educació inclusiva i s’ofereixen recursos per potenciar les capacitats.
4.5
8.186
30 h.
perfil diversitat
Imatge del curs Gestió del trastorn greu de conducta als centres educatius
Gestió del trastorn greu de conducta als centres educatius

de l'1 al 22 de juliol de 2024

En aquest curs s’analitzen les causes del trastorn greu de la conducta en els infants i es faciliten eines per prevenir, identificar i gestionar aquestes conductes dins de l’aula i dels centres educatius. S’aprofundeix en la gestió del trastorn greu de conducta de l’alumnat des d’una actitud empàtica del personal docent i es treballa en la salut emocional del professorat, per a la qual cosa es proporcionen eines i recursos.
4.5
7.970
30 h.
perfil diversitat
No deixis escapar aquest descompte i amplia la teva formació!
Matricular-m'hi »