Paquet diversitat: acompanyar l'alumnat i gestionar l'aula

3 cursos, 90 hores de formació, per només 165 145

Completa el perfil d’atenció a la diversitat de l’alumnat amb l’objectiu d’afavorir la participació de tots els alumnes en les activitats habituals d’aula i de centre.

Imatge del curs Inclusió educativa i trastorns d'aprenentatge

de l'1 al 23 de desembre de 2022

Inclusió educativa i trastorns d'aprenentatge
L’objectiu principal d’aquest curs és donar a conèixer les característiques que presenta un sistema educatiu inclusiu, exposar les mesures i els suports d’atenció a la diversitat disponibles per aplicar a l’aula i al centre i explicar els diferents perfils d’alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu (NESE) amb les pautes i estratègies per facilitar-ne la detecció i la intervenció educativa.
4.5
5.927
30 h.
perfil diversitat
Imatge del curs Atenció a la diversitat: Altes capacitats

del 2 al 23 de gener de 2023

Atenció a la diversitat: Altes capacitats
Comprendre què implica presentar altes capacitats en l’àrea cognitiva, creativa, socioemocional i d’aprenentatge per promoure l’educació inclusiva i s’ofereixen recursos per potenciar les capacitats.
4.5
7.598
30 h.
perfil diversitat
Imatge del curs Gestió del trastorn greu de conducta als centres educatius

de l'1 al 22 de febrer de 2023

Gestió del trastorn greu de conducta als centres educatius
En aquest curs s’analitzen les causes del trastorn greu de la conducta en els infants i es faciliten eines per prevenir, identificar i gestionar aquestes conductes dins de l’aula i dels centres educatius. S’aprofundeix en la gestió del trastorn greu de conducta de l’alumnat des d’una actitud empàtica del personal docent i es treballa en la salut emocional del professorat, per a la qual cosa es proporcionen eines i recursos.
4.4
7.009
30 h.
perfil diversitat
No deixis escapar aquest descompte i amplia la teva formació!
Matricular-m'hi »