Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i medició de la nostra web per millorar els nostres serveis. Podeu veure la nostra política de cookies, aquí. Si continueu navegant esteu acceptant el seu ús. D'acord | Més informació

Paquet DIVERSITAT per 130€

Completa el perfil d’atenció a la diversitat de l’alumnat amb l’objectiu d’afavorir la participació de tots els alumnes en les activitats habituals d’aula i de centre. Aquest paquet dona accés a tres cursos per 130€ (preu habitual 150€).

Matricular-m'hi »

Cursos que composen el nostre Paquet Diversitat

perfil diversitat
Imatge Treballem l'educació emocional
Treballem l'educació emocional

del 4 al 25 de gener

30 hores

Es treballa la importància de les emocions com un element imprescindible per afrontar els continus canvis que es poden trobar en el dia a dia, treballant-les amb alumnes, docents i famílies.

Imatge Inclusió educativa i trastorns d'aprenentatge
Inclusió educativa i trastorns d'aprenentatge

del 2 al 23 de febrer

30 hores

Es treballa el sistema educatiu inclusiu i les mesures i suports d’atenció a la diversitat disponibles. Es fa una explicació dels perfils d’alumnes amb NESE per facilitar la detecció i la intervenció.

Imatge Treballar l'atenció a la diversitat mitjançant les intel·ligències múltiples
Treballar l'atenció a la diversitat mitjançant les intel·ligències múltiples

del 3 al 24 de març

30 hores

Es proporcionen indicadors per conèixer les bases teòriques i objectius de la Teoria de les Intel·ligències Múltiples per detectar la diversitat i proporcionar recursos i estratègies per atendre-les.

No deixis escapar aquest descompte i amplia la teva formació per al 2021!

Matricular-m'hi »