Playlist de cançons modernes per Nadal

Toca posar en marxa la maquinària de les idees nadalenques. Passada la castanyada, és hora de canviar el xip. Comencen els preparatius per una de les estacions amb més seguidors fidels gràcies a les seves festivitats (també pels dies de vacances, clar). 

Ja sabeu com decorareu l’aula? Com seran els àlbums dels vostres alumnes?

Mentre feu tota aquesta feinada, potser podeu posar una mica de música i anar preparant les cançons de Nadal que aprendreu aquest any. Les clàssiques les sabem tots.

Us ho volem posar ben fàcil compartint aquesta playlist d'Spotify amb cançons de Nadal modernes.

Tot i així, no ens em pogut frenar de fer un llistat (ens encanten!) amb les nostres preferides: 

Recomana'ns més cançons als comentaris!

 


Formar part de la comunitat docent és tan fàcil com escriure el teu email, confirmar la subscripció i fer un triple mort… I ja està, ja tindràs accés a material exclusiu i gratuït!

 

7 comentarios sobre “Playlist de cançons modernes per Nadal

  1. A mi m’agraden molt «M’agrada el Nadal» i «És un desig». Amb aquesta llista he descobert alguna nadala moderna que no coneixia i penso que també s’hi podria posar «El caganer» d’Albert Pla i «Regala petons» d’Obeses. Un post molt maco i interessant.

  2. M’ha agradat tant aquest post que el vull citar en un post del meu blog. He anat a parar al vostre post just quan estava preparant cosetes de Nadal pel meu blog. Espero que no sigui un problema. Felicitats per un blog genial! Jo tot just he començat aquest novembre amb això dels blog.

  3. Ei! També hi ha nadales diferents que expliquen històries llegendàries del folk local, com «La nadala de Banyoles» de LA BANDA BALCA. Si no els coneixeu, valen la pena!

Comentaris:

Material gratuït descarregable per a docents

X