Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i medició de la nostra web per millorar els nostres serveis. Podeu veure la nostra política de cookies, aquí. Si continueu navegant esteu acceptant el seu ús. D'acord | Més informació
tancar× Truca'ns 671 46 98 09

A la Resolució de 5 de juliol de 2018, del director general de Professorat i Personal de Centres Públics, per la qual s’estableixen els criteris per gestionar la borsa de treball de personal docent per al curs 2018-2019, al punt 2.1 està publicada la normativa del nomenament del mes de juliol.

Des de SomDocents oferim formació continuada per al professorat. Es tracta de cursos totalment online de 30 hores reconeguts pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, segons l'ordre ENS/248/2012, com a formació permanent per al professorat. Per tot això són vàlids per a la formació de juliol.

Al portal web XTEC pots veure que els cursos que oferim estan reconeguts pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

REQUISITS PER AL COBRAMENT DEL MES DE JULIOL
  • Haver prestat sis o més mesos de serveis com a substitut durant el curs (fins el 30 de juny de 2019), sempre que hagin treballat durant els mesos d'abril, maig o juny de 2019 (almenys durant 1 dia), com a substitut en centres docents públics i serveis educatius dependents del Departament d'Educació.
  • Es rebrà un NOU nomenament corresponent al mes de juliol.
  • És necessari realitzar un curs de formació durant el mes de juliol, excepte aquelles persones que participin en oposicions per ingressar als cossos docents.

El curs que han de realitzar els mestres o professors substituts durant el mes de juliol per a poder tenir un nomenament, ha de tenir les següents característiques:

  • Tenir un mínim de 10 hores, i en total s'han de acreditar 30 hores de formació.
  • Formar part del Pla de formació permanent del Departament d'Educació o tractar-se d'activitats de formació reconegudes a l'empara de l'Ordre ENS/248/2012.
  • Cursat durant el mes de juliol.
  • Acreditar la superació del curs abans del 31 de desembre de 2019, als Serveis Territorials o al Consorci d’Educació de Barcelona.

Els cursos que oferim a la nostra plataforma tenen una durada de 30 hores, tenen convocatòria al mes de juliol i estan reconeguts pel Departament d'Educació, segons l'ordre ENS/248/2012.

A finals de juliol, una vegada superat el curs, podràs demanar el teu certificat de superació del curs o descarregar-ho des de l'apartat "Els meus certificats" del portal web XTEC.

No ho dubtis! Fes la formació amb SomDocents!

Matricular-m'hi