Paquet salut mental

2 cursos, 80 hores de formació, per només 150 135

Adquireix eines i habilitats per conèixer les necessitats específiques que tenen els i les adolescents i poder treballar de manera coeducativa i inclusiva la salut mental a les aules.

Imatge del curs Salut mental: estigma, trastorns i prevenció del suïcidi
Salut mental: estigma, trastorns i prevenció del suïcidi

del 2 al 30 de maig de 2024

L’objectiu d’aquest curs és poder introduir l’equip docent a les necessitats específiques que tenen els i les adolescents per treballar de manera coeducativa i inclusiva la salut mental i la prevenció del suïcidi a les aules i que sigui compatible amb el projecte educatiu del centre.
4.5
483
40 h.
perfil diversitat
Imatge del curs Prevenir, detectar i actuar sobre l'assetjament escolar
Prevenir, detectar i actuar sobre l'assetjament escolar

de l'1 al 28 de juny de 2024

A dia d’avui, segons estudis recents, es calcula que més d’un 44% dels i les alumnes entre 8 i 14 anys han patit assetjament o ciberassetjament escolar de manera usual o esporàdica i falten a l’escola per por. Davant aquestes dades creiem necessari l’aprofundiment en aquest curs dels conceptes assetjament i ciberassetjament escolar, en els elements que hi intervenen, les conseqüències que es deriven i la necessitat de dotar d’eines al personal docent perquè puguin realitzar una prevenció, detecció i, en cas necessari, intervenció adequada en aquestes situacions. Per això, aquest curs ofereix estratègies educatives per fomentar un bon ambient i una bona convivència a l’aula, com a pas necessari per evitar situacions violentes dins de l’àmbit escolar i, per tant, així refrenar les situacions d’assetjament i ciberassetjament escolar.
4.5
349
40 h.
perfil diversitat
No deixis escapar aquest descompte i amplia la teva formació!
Matricular-m'hi »