Paquet METODOLOGIES PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

2 cursos, 70 hores de formació, per només 130 115

Els cursos dedicats a les metodologies amb enfocament globalitzat afavoreixen unes condicions d'aprenentatge que desenvolupen i impulsen l'aprenentatge competencial. Els cursos d'aquest paquet estan enfocats per a l'etapa de primària i secundària.

Imatge del curs Les capses d'aprenentatge: un camí cap a l'autonomia de l'alumnat de primària i secundària

de l'1 al 23 de desembre de 2022

Les capses d'aprenentatge: un camí cap a l'autonomia de l'alumnat de primària i secundària
Aquest curs, enfocat a mestres d’educació primària i secundària, ens servirà per aprendre què són les capses d’aprenentatge i com crear-ne diverses des de zero per poder-les aplicar a l’aula amb l’alumnat. Aprendrem a crear capses transversals, globalitzades i de diferents àrees curriculars. Veurem quins són els aspectes que s’han de tenir en compte i quins són els principals objectius que s’han d’assolir.
30 h.
perfil mètodes Nou
Imatge del curs Aprenentatge cooperatiu com a forma de reinventar-se a l'aula de primària i secundària

del 2 al 30 de gener de 2023

Aprenentatge cooperatiu com a forma de reinventar-se a l'aula de primària i secundària
L’objectiu principal d’aquest curs és oferir als i a les participants noves maneres de treballar a les aules de primària i secundària. Oferim, per tant,  una visió de l’educació centrada en la cooperació per allunyar-nos de pràctiques tradicionals individualistes i arribar a assolir el somni de construir una escola on les vivències educatives siguin vertaderament significatives i de qualitat.
40 h.
Nou
No deixis escapar aquest descompte i aprèn noves maneres d'ensenyar!
Matricular-m'hi »