Paquet METODOLOGIES INFANTIL I PRIMÀRIA

2 cursos, 60 hores de formació, per només 110 100

Els cursos dedicats a les metodologies amb enfocament globalitzat afavoreixen unes condicions d'aprenentatge que desenvolupen i impulsen l'aprenentatge competencial. Els cursos d'aquest paquet estan enfocats per a l'etapa d'infantil i primària.

Imatge del curs Aprenentatge basat en projectes

de l'1 al 23 de desembre de 2022

Aprenentatge basat en projectes
L’objectiu d’aquest curs és introduir la metodologia de l’aprenentatge basat en projectes, conèixer les seves característiques, disseny i avaluació per afavorir l’aprenentatge competencial en tots els nivells. Es treballa l’aprenentatge significatiu i els principals conceptes de la metodologia d’aprenentatge basat en projectes per a la seva aplicació directa a l’aula. A través d’exemples i de diferents recursos el personal docent obtindrà eines i estratègies per treballar seguint aquesta metodologia amb enfocament globalitzat. També haurà d’utilitzar la seva creativitat per poder posar en marxa aquesta metodologia a través d’activitats dinàmiques i aplicables a l’aula, i ho compartirà amb la resta de participants del curs.
4.5
6.389
30 h.
perfil mètodes
Imatge del curs Els ambients d'aprenentatge com una nova proposta educativa

del 2 al 23 de gener de 2023

Els ambients d'aprenentatge com una nova proposta educativa
S’acompanya el personal docent en el coneixement de la metodologia d’ambients apostant pels principis que caracteritzen l’escola viva i activa i afavorint la creació d’una educació innovadora i de qualitat. Curs enfocat per a l'etapa d'infantil i primària.
4.5
5.122
30 h.
No deixis escapar aquest descompte i aprèn noves maneres d'ensenyar!
Matricular-m'hi »