SomDocents

6 treballs manuals per fer a l’estiu

somdocents-manualitats-estiu

Les vacances d’estiu no poden ser avorrides. A banda de fer activitats en família, teniu l’oportunitat de gaudir junts fent treballs manuals. Avui us proposem sis activitats per fer a casa plegats, amb uns resultats veritablement sorprenents. Us animeu?

  1. Bastons de gelat decorats. Atenció! No llenceu els bastons de gelat. Podeu aprofitar per decorar-los amb figures i motius ben variats. Només necessitareu uns quants bastons de gelat, retoladors o bé d’altres pintures i materials vistosos.

d530935dd7c12e4f67ad485bb36c423c

  1. Cases amb fustes reciclades. Us heu fixat mai amb les fustes que arrossega el mar a la platja? Nosaltres us proposem fer una feina de reciclatge: recollir aquestes fustes i elaborar unes cases tan boniques com les que veieu a la foto. Podeu triar diferents combinacions de colors. Tot al vostre gust. 

dc1ab54aee8eef6f737b8c913784df20

  1. Un collar de petxines pintades. Si esteu de vacances a la platja, també podeu aprofitar per recollir unes quantes petxines i cargols. Quan sigueu a casa podeu pintar-los amb pintures de colors (les tonalitats fluor poden quedar molt bé) i lligar-los amb un cordill o cinta. Quin collar més preciós!

a9c486ba409cf508c550cec358122ca0

  1. Fanalets de llum. Les nits a la fresca són un dels millors plaers de l’estiu, oi que sí? Nosaltres us proposem confeccionar uns fanalets amb pots de vidre reutilitzats, adhesius, flors i altres afegits. Després podeu fer servir un cordill o bé un filferro per penjar els fanalets amb una petita espelma dins.

summer-laterns

  1. Ventalls de colors. I quina calor! A l’estiu no podem sortir de casa sense un bon ventall. Per fer aquests models tan bonics només necessitareu cartolina, bastons de gelat, paper de regal i una mica de cola. En podeu fer per a tota la família. I deixeu de passar calor!

summer-crafts-for-kids-to-make

  1. Cactus alegres. L’estiu és temps de color i vitalitat. Si no esteu acostumats a cuidar plantes, els cactus poden convertir-se en una molt bona opció. Podeu comprar-ne de bonics (fins i tot amb flors ben originals) i decorar els testos amb tonalitats vives i pedres de colors.

10-kids-summer-activities-crafts-1-1

Què teniu pensat fer aquest estiu? Teniu alguna proposta original?

Comentaris: