SomDocents

6 Llibres sobre la Natura

somdocents-llibres-natura

La nostra curiositat per la natura és innata. Des que naixem, ens sentim atrets pels colors dels prats, l’olor de les flors, el comportament dels animals salvatges, ens sorprenem per les gotes de pluja, pel so del mar o de les cascades… Les sensacions que ens genera són infinites.
I encara que quan creixem ens sentim més allunyats de tot això, sempre necessitem moments en què connectar amb la natura.

Les noves generacions són les que més responsabilitat tenen en conservar un planeta que està veient-se afectat cada vegada més per l’activitat humana. Per això és important que coneguin el món en què viuen i com s’ha transformat, prenguin consciència i tinguin ganes de posar solució mitjançant petits gestos diaris. Per a això, hem preparat una llista de 6 llibres imprescindibles perquè els més petits aprenguin a respectar i cuidar el nostre planeta d’una manera lúdica i divertida.

somdocents-llibres-natura-animals-extraordinaris

Animals Extraordinaris, Dorling Kindersley

Amb aquest llibre els més petits s’interessaràn encara més pels animals exòtics que amaguen moltes curiositats! Uns colors tan vius que aporten alegria als ulls. A més, cada pàgina va solapada per fer la lectura encara més agradable!

Lectura recomanada a nens i nenes a partir de 3 anys.

 

somdocents-llibres-natura-el-nostre-planeta-aigua

 

El Nostre Planeta – Aigua, Isabel Thomas

Un llibre interactiu perquè els nens i nenes aprenguin a entendre la importància de l’aigua al nostre planeta i aprendre a respectar-la pel bé de tots. Descobrint, connectant amb la natura, explorant, investigant i fins i tot seguint els passos per crear un petit estany al jardí o a l’hort, s’ho passaran d’allò més bé mentre aprenen!

Lectura recomanada a nens i nenes a partir de 3 anys.

 

somdocents-llibres-natura-el-meu-primer-llibre-de-sons

La natura. El meu primer llibre de sons, Marion Billet

Un dels llibres de la col·lecció “El meu primer llibre de sons”. Ideal perquè des de ben petits aprenguin paraules, i les relacionin amb imatges i sons. Aprendre el sons de la natura salvatge com el que fa la granota, el riu, l’ocell, la platja, el mar i el mussol mai ha sigut tan divertit.

Lectura recomanada a nens i nenes a partir d’1 any.

 

somdocents-llibres-natura-busca-i-troba-la-natura

Busca i troba la natura, Màriam Ben-Arab

Un llibre molt recomanable per la possibilitat que ofereix de què l’infant interactui i aprengui a raonar i resoldre problemes, deixi volar la seva imaginació, rigui, i aprengui els diferents hàbitats que existeixen al món -sabana, desert, bosc, oceà, prats, etc- i els diferents animals que hi viuen en aquests.
Divertit, entusiasta i original. Sens dubte els hi encantarà!

Lectura recomanada per nens i nenes de 4 a 8 anys.

somdocents-llibres-natura-juga-amb-la-natura

Juga amb la natura, Parramon

Què millor que crear joguines, peces de decoració i moltes coses més amb els elements que ens regala la pròpia natura? Amb materials com flors, fulles, pedres, petxines, pals, etc, aquest llibre dóna idees de manualitats i activitats originals perfectes per estimular la creativitat i imaginació dels més petits.

Lectura recomanada de 4 a 12 anys.

 

somdocents-llibres-natura-animaliumAnimalium, Kirkuk Reviews

Amb unes il·lustracions precioses, aprendrem tota la història de la vida animal des d’una perspectiva alagadora de la natura. És com una visita a un museu que pot durar infinitament. Si vols que el teu fill aprengui a respectar i cuidar el medi natural, aquest llibre sens dubte és dels que deixa empremta.
En aquest vídeo de Youtube podeu fullejar com és el llibre museu i les seves il·lustracions:

Lectura recomanada per a totes les edats.Deixa un comentari explicant la teva experiència amb algun d’aquests llibres o si en saps d’ulgun altre.

Atenció a la diversitat, natura, robòtica,… si vols saber tots els llibres que recomanem clica aquí!

SomDocents recomana els següents cursos:

Comentaris: