SomDocents

7 coses meravelloses que pots fer el dia de Sant Jordi

Encetem un nou Sant Jordi, plens d’il·lusió i ganes de celebrar un dels dies més bonics de tot l’any. Avui tenim 7 propostes de coses meravelloses que pots fer el dia de Sant Jordi.

1. Sortir a fer un passeig per les Rambles de Barcelona. Probablement no hi ha res comparable a viure un Sant Jordi a les Rambles de Barcelona. Tots els carrers de la ciutat s’omplen de colors, roses i llibres. Si el temps acompanya, no et pots perdre aquest passeig fantàstic.  

2. Fer-te un auto regal: aquell llibre que tant desitjaves… Els bons lectors no esperen a Sant Jordi per adquirir aquells llibres que tant desitgen. Però sempre n’hi ha algun, més especial (i també més car) que no ens atrevim a comprar. Avui és un bon dia per fer-te un preciós auto regal!

3. Cercar un roser florit i deixar-te portar pel seu aroma. Com cada 23 d’abril, els carrers s’omplen de floristes, roses i perfum. Però, hi ha res millor que la flaire d’un roser farcit de roses? Busca’n un (en algun racó el trobaràs) i deixa’t emportar per la bella aroma…

4. Trobar-te amb amics per berenar i parlar de llibres. Potser no ho fas tan sovint com t’agradaria, així que… aprofita la diada per trobar-te amb els amics, amigues i persones que més estimes. Si ells també són amants dels llibres, proposeu-vos compartir un berenar literari. Veureu que combinar dolços i llibres és d’allò més plaent!

5. Buscar una fleca on tinguin Pa de Sant Jordi. Sabies que fa més de 25 anys que el Gremi de Flequers de Barcelona elabora el pa tradicional de Sant Jordi? Aquest es fa amb farina, formatge, nous i fins i tot sobrassada, que dóna aquell color tan característic de les barres vermelles de la senyera.

6. Plantar un roser al balcó o al jardí de casa teva. Si et deleixes per les roses acabades de collir, aquest Sant Jordi pot ser una molt bona ocasió per adquirir un roser i plantar-lo al balcó o al jardí de casa teva. Quan vingui un altre Sant Jordi, les roses floriran només per a tu.

7. Regalar un llibre, una rosa i fer una abraçada ben llarga. No t’oblidis de la tradició. Pensa en les persones que tens a prop i que més t’estimes. Aquest és un dia preciós per triar-los un llibre bonic, regalar-los una rosa ben vermella i fer-los, tot seguit, una abraçada de cor.

Bon Sant Jordi ple de llibres i roses!

somdocents-7-coses-meravelloses-que-pots-fer-el-dia-de-sant-jordi

Comentaris: