Últimes places! Afanya't abans no te'n quedis sense.

Paquet IMMERSIÓ I SUPORT LINGÜÍSTIC

2 cursos, 80 hores de formació, per només 160 140

Els cursos dedicats a la immersió lingüística tenen l'objectiu d'orientar al personal docent de les diferents etapes educatives per tal d’oferir eines per abordar la diversitat cultural a Catalunya i garanteixen un coneixement de la nostra llengua per part de l’alumnat nouvingut.

Imatge del curs Immersió i suport lingüístic
Immersió i suport lingüístic

de l'1 al 29 de març de 2024

L’objectiu principal del curs és dotar el personal docent d’eines i estratègies per acollir l’alumnat nouvingut i treballar la llengua catalana per aconseguir el seu èxit educatiu. La finalitat del curs és la d’entendre per què el català és la llengua vehicular dels centres educatius a Catalunya i dotar el personal docent d’eines i recursos per l’aprenentatge de la llengua catalana posant l’accent en l’alumnat nouvingut.
4.5
3.187
40 h.
perfil immersió
Imatge del curs Interculturalitat i alumnat nouvingut
Interculturalitat i alumnat nouvingut

del 2 al 30 d'abril de 2024

L’objectiu principal d’aquest curs és orientar al personal docent de les diferents etapes educatives per tal d’oferir eines per abordar la diversitat cultural a Catalunya. També es dóna a conèixer el protocol d’acollida a partir de la visió dels mateixos agents implicats: l’alumnat, l’equip docent i les famílies. D’aquesta manera, s’aprofundeix en el concepte d’educació intercultural amb la finalitat de comprendre les diferències culturals dins de l’aula. A partir de vídeos, llibres, contes i jocs es treballa la diversitat cultural a l’aula tenint en compte les diferències cognitives segons les etapes educatives.
4.5
936
40 h.
perfil immersió
No deixis escapar aquest descompte i aprèn a abordar la diversitat cutural a Catalunya!
Matricular-m'hi »