Últimes places! Afanya't abans no te'n quedis sense.

Paquet IMMERSIÓ I SUPORT LINGÜÍSTIC

2 cursos, 80 hores de formació, per només 200 175

Els cursos dedicats a la immersió lingüística tenen l'objectiu d'orientar al personal docent de les diferents etapes educatives per tal d’oferir eines per abordar la diversitat cultural a Catalunya i garanteixen un coneixement de la nostra llengua per part de l’alumnat nouvingut.

Imatge del curs Immersió i suport lingüístic
Immersió i suport lingüístic

de l'1 al 29 de juliol de 2024

La finalitat del curs és la d'entendre el motiu del català com a llengua vehicular dels centres educatius a Catalunya i dotar el personal docent d'eines i recursos per l'aprenentatge de la llengua catalana posant l'accent en l'alumnat nouvingut. Es defineix el concepte d'immersió lingüística partint dels seus orígens i els seus objectius per entendre per què el català és llengua vehicular als centres educatius a Catalunya.
4.5
3.410
40 h.
perfil immersió
Imatge del curs Interculturalitat i alumnat nouvingut
Interculturalitat i alumnat nouvingut

del 2 al 30 de setembre de 2024

L’objectiu principal d’aquest curs és orientar al personal docent de les diferents etapes educatives per tal d’oferir eines per abordar la diversitat cultural a Catalunya. També es dóna a conèixer el protocol d’acollida a partir de la visió dels mateixos agents implicats: l’alumnat, l’equip docent i les famílies.
4.5
1.182
40 h.
Matricular-m'hi »