Paquet diversitat: afrontar la realitat de l'aula

3 cursos, 120 hores de formació, per només 225 200

Completa el perfil d’atenció a la diversitat de l’alumnat amb l’objectiu d'afrontar la realitat de l'aula i d’afavorir la participació de tot l'alumnar en totes les activitats.

Imatge del curs Mediació escolar: habilitats per gestionar conflictes en l'àmbit educatiu

de l'1 de febrer a l'1 de març de 2023

Mediació escolar: habilitats per gestionar conflictes en l'àmbit educatiu
L’objectiu del curs és proporcionar recursos i habilitats de gestió de conflictes als i les docents a través de la mediació, tant per acompanyar l’alumnat en la gestió constructiva de conflictes com per gestionar situacions complexes amb les famílies. A més, part d’aquests recursos també es podran aplicar a l’aula per entrenar les habilitats de gestió de conflictes de l’alumnat.
40 h.
Nou
Imatge del curs Salut mental: estigma, trastorns i prevenció del suïcidi

del 2 al 30 de març de 2023

Salut mental: estigma, trastorns i prevenció del suïcidi
L’objectiu d’aquest curs és poder introduir l’equip docent a les necessitats específiques que tenen els i les adolescents per treballar de manera coeducativa i inclusiva la salut mental i la prevenció del suïcidi a les aules sent compatible amb el projecte educatiu del centre.
40 h.
Nou
Imatge del curs Prevenir, detectar i actuar sobre l'assetjament escolar

del 3 d'abril al 2 de maig de 2023

Prevenir, detectar i actuar sobre l'assetjament escolar
A dia d’avui, segons estudis recents, es calcula que més d’un 44% dels i les alumnes entre 8 i 14 anys han patit assetjament o ciberassetjament escolar de manera usual o esporàdica i falten a l’escola per por. Davant aquestes dades creiem necessari l’aprofundiment en aquest curs dels conceptes assetjament i ciberassetjament escolar, en els elements que hi intervenen, les conseqüències que es deriven i la necessitat de dotar d’eines al personal docent perquè puguin realitzar una prevenció, detecció i, en cas necessari, intervenció adequada en aquestes situacions. Per això, aquest curs ofereix estratègies educatives per fomentar un bon ambient i una bona convivència a l’aula, com a pas necessari per evitar situacions violentes dins de l’àmbit escolar i, per tant, així refrenar les situacions d’assetjament i ciberassetjament escolar.
40 h.
Nou
No deixis escapar aquest descompte i amplia la teva formació!
Matricular-m'hi »