Paquet Diversitat: ser, participar i aprendre per 145€

Completa el perfil d’atenció a la diversitat de l’alumnat amb l’objectiu d’afavorir la participació de tots els alumnes en les activitats habituals d’aula i de centre. Aquest paquet de diversitat dona accés a tres cursos per 145€ (preu habitual 165€).

Imatge del curs Treballem l'educació emocional

del 3 al 24 d'octubre de 2022

Treballem l'educació emocional
En aquest curs es treballa la importància de les emocions durant l’escolaritat dels i les alumnes, ja que és un element imprescindible per afrontar els continus canvis que es poden trobar en el dia a dia. A més de fer una petita introducció de l’educació emocional, es presenta com treballar-la amb l'alumnat així com amb el personal docent i les famílies. Per tal d’aprofundir en l’educació de les emocions, les activitats s’estructuren segons el desenvolupament dels i les alumnes i es proporcionen diferents recursos per treballar-les.
4.5
9.617
30 h.
Imatge del curs Coeducació i igualtat de gènere als centres educatius

del 2 al 23 de novembre de 2022

Coeducació i igualtat de gènere als centres educatius
El curs fa reflexionar al personal docent sobre les pràctiques sexistes presents en el dia a dia de les aules i oferir recursos i estratègies per treballar unes relacions afectives i sexuals respectuoses entre l’alumnat. D’aquesta manera, focalitzar en la prevenció de la violència masclista i una societat lliure d’estereotips.
4.6
2.076
30 h.
Imatge del curs Treballar l'atenció a la diversitat mitjançant les intel·ligències múltiples

de l'1 al 23 de desembre de 2022

Treballar l'atenció a la diversitat mitjançant les intel·ligències múltiples
Amb aquest curs volem treballar les intel·ligències múltiples, ja que els estils d’aprenentatge predominants de l’alumnat poden interferir en els processos per aprendre. Per aquest motiu, aquest curs pretén proporcionar un seguit d’indicadors que permetin conèixer les bases teòriques i els objectius de la teoria de les intel·ligències múltiples, detectar la diversitat d’intel·ligències a l’aula i proporcionar recursos i estratègies per dissenyar plans de treball que atenguin la diversitat d’intel·ligències.
4.5
7.542
30 h.
No deixis escapar aquest descompte i amplia la teva formació!
Matricular-m'hi »