Paquet DIGITAL per només 145€!

Els cursos digitals et preparen per a la nova normalitat digital a l'aula a través recursos i aplicacions per incrementar l'ús didàctic de les tecnologies en el procés d'ensenyament i aprenentatge. Aquest paquet dona accés a tres cursos per 145€ (preu habitual 170€).

Imatge del curs Ús competent de la tecnologia digital a l'aula

de l'1 al 22 de juliol de 2022

Ús competent de la tecnologia digital a l'aula
Davant la realitat tecnològica que vivim a la societat actual, és necessari com a docents disposar d’eines i recursos que permetin no només utilitzar la tecnologia digital a l’aula, sinó que ens possibilitin fer-la servir de manera efectiva i eficaç per aconseguir els propòsits que volem assolir amb el nostre alumnat.
4.5
1.476
30 h.
perfil digital
Imatge del curs Primer contacte amb les eines GOOGLE WORKSPACE FOR EDUCATION aplicades a l'aula

de l'1 al 22 de setembre de 2022

Primer contacte amb les eines GOOGLE WORKSPACE FOR EDUCATION aplicades a l'aula
La formació que es proposa consisteix en l’adquisició i en l’aprenentatge de les diferents eines que ofereix el paquet de Google per a l’educació (Google Workspace for Education). Aquestes eines ofereixen a l'alumnat diferents tècniques i propostes per utilitzar durant el seu camí educatiu i serveix al personal docent dels diferents centres per organitzar, programar i fer un seguiment de l’evolució dels seu alumnat. ANTIC CURS Primer contacte amb les eines G Suite for Education aplicades a l’aula
4.5
2.935
30 h.
Imatge del curs Progressar en el treball amb les eines GOOGLE WORKSPACE FOR EDUCATION aplicades a l'aula

del 3 al 24 d'octubre de 2022

Progressar en el treball amb les eines GOOGLE WORKSPACE FOR EDUCATION aplicades a l'aula
Aquesta formació consisteix en aprofundir en les diferents eines que ofereix el paquet de Google per a l’educació (Google Workspace for Education).
4.5
2.004
30 h.
No deixis escapar aquest descompte i amplia la teva formació!
Matricular-m'hi »