SomDocents

SomDocents i el Club Joventut de Badalona, junts i connectats pels valors de l’esport

SomDocents es vincula una temporada més amb el Club Joventut de Badalona, una entitat amb la qual comparteix els valors de l’esport i de la feina feta en equip

SomDocents i el Club Joventut de Badalona han arribat novament a un acord de col·laboració, que els uneix des de la temporada passada i que en aquesta es revalida, amb l’objectiu, per part de la plataforma, de seguir apostant per una entitat i un projecte amb valors

«Ens agrada lligar-nos a projectes que ens defineixen», expliquen des de SomDocents. «El Club Joventut de Badalona comparteix amb nosaltres tot un seguit de valors, visibles a través del treball que es fa amb les noies i nois del planter». 

SomDocents ha volgut destacar la importància que dona el club a la formació integral de les jugadores i jugadors de l’equip, així com a la seva educació, veritable llavor de les persones amb valors, dins i fora de la pista de joc. 

Més enllà dels colors 

El blau de SomDocents i el verd i el negre de la Penya s’uneixen una temporada més. Però més enllà dels colors, l’esperit d’aquesta unió té molt a veure amb el fet que, per a ambdues entitats, l’esport i la formació integral de les jugadores i jugadors, i en definitiva de les persones, vagin de la mà.

«L’esforç, la persistència i el treball en equip són valors compartits des de SomDocents amb el Club Joventut Badalona», afegeixen des de la plataforma, que no han dubtat a l’hora d’apostar un any més per una entitat dedicada al món de l’esport. D’aquesta manera volen fer visible que la formació és, en totes les facetes de la vida, allò (tan necessari) que ens fa créixer, evolucionar i ser, en definitiva, més feliços amb el que fem i amb allò pel que lluitem. 

sd somdocents y lapenya - SomDocents i el Club Joventut de Badalona, junts i connectats pels valors de l’esport

Comentaris: