SomDocents

SomDocents destina un tant per cent de l’import dels seus cursos a causes solidàries

Una part del que paguen els alumnes pels cursos de la plataforma es destina íntegrament cada any a causes que de veritat importen 

SomDocents, la plataforma de formació per a docents, renova un any més el seu compromís de destinar un tant per cent de l’import dels cursos que paguen els seus alumnes a finalitats solidàries. Aquesta tradició es materialitza cada any amb diverses col·laboracions amb entitats sense ànim de lucre, que treballen per afavorir a persones amb dificultats ben a prop de casa. 

«Cada any destinem un tant per cent de la nostra facturació a causes solidàries. Això vol dir que una part de l’import dels cursos que paguen els nostres alumnes sempre està destinada a causes que de veritat importen», expliquen des de SomDocents.

Implicat Caste - SomDocents destina un tant per cent de l’import dels seus cursos a causes solidàries

AFANOC, una prioritat 

Lamentablement, el càncer és una malaltia que a tots ens toca o ens ha tocat alguna vegada de prop. Per tot això, i perquè els infants són futur, cada any SomDocents destina una part del donatiu a AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya), a l’Hospital Vall d’Hebron i a La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Un fons marí a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell 

A la donació que habitualment fa SomDocents a AFANOC cal sumar una altra part, que en aquesta ocasió han fet a un projecte molt emocionant. Es tracta d’Una onada de petits somriures, a través del qual es treballa per convertir els espais de l’hospital Parc Taulí de Sabadell en un fons marí de fantasia i joc

En aquest cas, SomDocents col·labora en l’ambientació de l’hospital de dia. A través d’aquestes col·laboracions s’està duent a terme la reforma i millora de les instal·lacions, amb una nova decoració inspirada en un fons marí, la renovació del mobiliari de les habitacions, per tal que l’estada a l’hospital sigui més confortable o la integració de passatemps i jocs en el terra i les parets. 

L’objectiu d’aquest magnífic projecte és el de reduir l’ansietat i l’angoixa, tant dels infants com dels pares i mares, contribuir en la recuperació dels petits i oferir espais més propers i familiars.

Onada Baricentro - SomDocents destina un tant per cent de l’import dels seus cursos a causes solidàries

Comentaris: