SomDocents

SomDocents adquireix Namaka, una revista divertida i salvatge per a infants

- SomDocents adquireix Namaka, una revista divertida i salvatge per a infants

SomDocents, la plataforma especialitzada en formació en línia, ha adquirit la revista Namaka, una publicació per a infants de 6 a 11 anys, amb la voluntat d’apostar encara més pels continguts didàctics i de qualitat, dirigits tant a famílies com a professionals del món de l’educació. 

A través d’aquesta participació, SomDocents i Namaka volen seguir oferint a les famílies i a les escoles una proposta per al foment de la lectura, plena d’activitats interessants i disponible tant en format digital com en paper. 

Namaka, la revista infantil més divertida i salvatge! 

Namaka és una revista infantil que es publica cada dos mesos i que inclou tot un seguit de contes, jocs, passatemps, il·lustracions, propostes d’activitats, etcètera, que les famílies poden gaudir a casa en paper, però que a les escoles pot ser molt profitosa per treballar a l’aula a través de la pissarra digital.

Editada per Haumea Edicions SL, amb la Sara Molina al capdavant, la maquetació és a càrrec d’Edurne Lacunza de SomDocents i la correcció, d’Isabel Mestre. A més, la revista té molts col·laboradors, autors i il·lustradors que reforcen l’equip i contribueixen a fer una revista de gran qualitat. 

mockup portada17 - SomDocents adquireix Namaka, una revista divertida i salvatge per a infants

En cada un dels números es tracta un tema diferent, que funciona com a fil conductor i sobre el qual giren totes les activitats i propostes. Per exemple, el número 17, publicat aquest mes de febrer, Namaka té els esports com a protagonistes. 

En aquesta revista els nens i nenes hi trobaran jocs relacionats amb els esports, històries de grans campiones, mascotes que animen esdeveniments esportius, una festa de croquet, agilitat animal i relats on els esports, la suor i tot l’esforç que hi posen són l’estrella.

Com subscriure’s a Namaka? 

Pujar al tren salvatge de Namaka és molt fàcil. Pots subscriure a la teva família o a la teva escola a través de la web de Namaka. Ara mateix pots provar Namaka per només 1 € i rebre la revista, cada dos mesos, per 5,65 €.

Però hi ha més opcions: 

  • La subscripció en paper (34 €) que inclou: 6 revistes que t’arribaran a la bústia durant l’any. 
  • La subscripció digital i en paper (39 €) que inclou: 6 revistes que t’arribaran a la bústia durant l’any i l’accés a l’àrea personal des d’on podràs llegir la revista en format digital.
  • Revistes antigues (5,95 €) de temes molt interessants i que no passen de moda: por, personetes especials, art, teatre, colors i molt més.
banner web publi namaka 1 euro 2 - SomDocents adquireix Namaka, una revista divertida i salvatge per a infants