SomDocents

Quins són els avantatges de saber utilitzar G Suite for Education a les aules (i fora d’aquestes)?

sd com pot afavorir les aules el coneixement de les eines g suite for education copy - Quins són els avantatges de saber utilitzar G Suite for Education a les aules (i fora d’aquestes)?

En els darrers mesos, la realitat de la pandèmia ho han canviat tot. La nova normalitat és, possiblement, de tot menys normal, però avui tenim l’oportunitat d’aprofitar els aprenentatges que hem fet últimament. Sigui a marxes forçades o a passos de gegant. Durant tot aquest temps ha quedat clar que les noves tecnologies poden resultar d’allò més útils per compensar determinades carències, com ara la distància o la impossibilitat de fer classes presencials. 

Així mateix, també ens hem adonat que hi ha tecnologies que són realment útils, que ens ajuden a optimitzar el temps i a fer les nostres jornades molt més productives. G Suite for Education és una selecció integral de solucions per a l’educació, tant dins les aules com fora d’aquestes. 

Aquests són els avantatges de saber utilitzar G Suite for Education. Descobreix-los!

Tot-en-un

Una eina per fer videotrucades. Una altra per xatejar. El correu electrònic per una banda. I per l’altra, les enquestes, els PDF adjunts i les avaluacions. STOP aquí. G Suite for Education resol una mica aquest problema, oferint una navalla multiús per a docents i estudiants. Si bé totes les eines són les que proporciona Google, la facilitat d’accés i gestió des d’un únic espai resol gran part dels nostres problemes quotidians. 

Tasques automatitzades 

Si busquem productivitat, aquí la trobarem tota. G Suite for Education agilitza la posada en marxa de les classes, oferint-nos accés directe a totes les eines que necessitem, com ara Google Docs, Drive o Calendar. A més a més, hi ha opcions automatitzades, com per exemple afegir directament al calendari les tasques que pugem a la plataforma amb data de venciment. 

Materials de curs 

A l’hora de fer classe és imprescindible compartir materials amb els alumnes i en aquest sentit, cal ser tan àgils com sigui possible. A través de G Suite for Education és més fàcil compartir tasques, materials i treballs amb els alumnes, publicant-los (i replicant-los, si cal) en diferents espais o cursos. 

Fluïdesa en les comunicacions 

Si d’una cosa ens hem adonat en tots aquests mesos és de la importància de la bona comunicació. A través de G Suite for Education, docents i alumnes ens podem comunicar d’una manera àgil, comprovar ràpidament si s’han dut a terme les tasques i oferir suport, tant al grup, com de manera individualitzada. Per si no n’hi hagués prou, també és fàcil avaluar, respondre i oferir un feedback més àgil als alumnes, mitjançant formularis i tests. 

Vols aprendre’n? 

T’ho posem fàcil. A SomDocents hem preparat per a tu diferents cursos per introduir-te en el món G Suite for Education. Accepta el repte, descobreix-lo i treu-ne partit!