SomDocents

8 aplicacions per aprendre i practicar anglès

somdocents

Aprendre anglès pot ser una activitat divertida, també fora de l’aula. Sabies que hi ha un munt d’aplicacions per a mòbil i tauleta perquè els alumnes practiquin l’idioma en qualsevol lloc? Us en proposem 7 d’interessants!

1. Superheroes Academy

És una aplicació dirigida a nens i nenes de 3 a 6 anys que treballa tots els continguts d’educació infantil a través del joc. L’aplicació té la opció de treballar amb ella en diferents llengües, entre elles l’anglès. Els nens i nenes aprendran anglès mentre guanyen súperpoders i es diverteixen. Està disponible tant per Android com per iOS. També la podeu trobar en versió Windows per trebllar amb ella a la PDI de l’escola.


 
2. Aprendre anglès amb els animals

És una aplicació molt ben elaborada, dirigida als infants de Primària. Inclou fins a 14 pantalles on apareixen lleons, zebres, gallines, pollets, cabres… La trobareu disponible tant per Android com per iOS.

unnamedxa8e1bk2

3. First Words

Aquells que comencin a aprendre l’idioma, poden optar per First Words, una aplicació que conté un total de 150 paraules. Podeu utilitzar-la per començar a practicar els seus primers mots en anglès. També la podeu descarregar per Android i iOS.

unnamedzgsp25b0

4. Dic-Dic

Interessant per a alumnes fins a 12 anys, aquesta aplicació és fantàstica per practicar l’escriptura i la correspondència entre sons i grafies. Ens agrada perquè poden aprendre anglès, però també practicar l’idioma matern. És per iOS.

screen480x480

5. Pili Pop

Aquesta aplicació us anirà molt bé per treballar l’expressió oral. La recomanaríem a partir de sis anys. Conté jocs, activitats per incorporar nou vocabulari i practicar la pronunciació. També la podreu utilitzar en iPhone i iPad.

screen520x924

6. Funland

Aquesta aplicació ha estat creada a la Universitat de Cambridge i està disponible per iOS. Us servirà tant per a gramàtica, com per a vocabulari, en diferents nivells de dificultat. Així, un cop assolits els coneixements, els alumnes podran passar a nivells més exigents.

screen520x92401

7. Play Tales God

A l’aprenentatge de destreses tan importants com el vocabulari, la gramàtica o la pronunciació, cal sumar-hi la lectura. Aquesta aplicació ofereix una bona biblioteca de contes en anglès per fomentar la lectura. Podeu accedir-hi de manera gratuïta, però si voleu evitar els anuncis, teniu la possibilitat de passar a la versió de pagament. La trobareu per a iOS.

screen568x568

8. CreAPP Cuentos

I per fomentar la creativitat teniu CreAPP Cuentos, una aplicació per crear contes en anglès. El que més ens agrada és que podeu utilitzar il·lustracions de contes clàssics, afegir textos i àudios a la teva pròpia història. Els nens en gaudiran més a través d’una tauleta, ja sigui amb iOS o Android.

unnamed4pli6fip

Ens recomanaries alguna altra aplicació per practicar l’anglès? Comparteix-la amb nosaltres als comentaris!

Comentaris: