SomDocents

6 manualitats pel dia de la mare

somdocents-6-manualitats-pel-dia-de-la-mare

El dia de la mare està ja a la vora i s’hora d’anar pensant en el detallet que tindrem amb ella aquest any per a demostrar-li tot el nostre amor. Avui us deixem sis idees de manualitats que us poden servir d’inspiració. Segur que li encanten!

Tote bag mare

Decora una de les bosses de moda posant el teu color preferit de pintura al palmell de la teva mà i deixant les petjades fent la forma d’una flor, per exemple. Pots incloure els dibuixos que vulguis, és hora de ser creatiu! A més, és una forma de sensibilitzar-nos amb el medi ambient i deixar d’utilitzar bosses de plàstic. Ho té tot!

somdocents-manualitats-dia-de-la-mare-totebag

Sabons essencials casolans

Totes les mares mereixen tenir temps per a elles mateixes i relaxar-se després d’un dia dur, i no hi ha millor manera que fer-ho amb un petit spa a casa. I si a més a més, és amb sabons essencials casolans… el relax i el benestar estan assegurats. Aquests sabons no contenen parabens, silicones, ni cap additiu, així que són perfectes per la pell, fins i tot per aquelles més sensibles.

En aquest enllaç de Youtube podreu veure els passos per fer sabons essencials casolans, en aquest cas, de mel:

Caixa sorpresa

Una caixa sorpresa és d’allò més emocionant que es pot regalar. Aconsegueix una caixa de la mida que vulguis i emplena-la amb tot allò que et recordi a la teva mare i que sàpigues que li encanta: llaminadures o bombons, pel·lícules, cartes, flors, el seu llibre preferit, fotos de la seva infància i fotos teves… et convidem a usar la imaginació.

somdocents-manualitats-dia-de-la-mare-caixa-sorpresa

L’arbre de l’amor

Si sou més de manualitats, aquest és el vostre regal! L’arbre de l’amor és molt senzill de fer: només es necessita cartolina. El tronc el faràs amb el palmell de la teva mà i després faltarà retallar cors de diferents colors i els enganxarem a les branques de l’arbre (que en realitat són els ditets). Finalment, podràs deixar un missatge en cadascun dels cors o una nota personalitzada a la base de l’arbre.

somdocents-manualitats-dia-de-la-mare-arbre-amor

Samarretes a conjunt

Si a la vostra mare li apassiona la moda, amb aquest detall segur que encertareu. Feu-li un dibuix (d’ella sola, de vosaltres junts/es, del seu animal preferit, del que més us vingui de gust) i acoloreix-lo. Compra una samarreta blanca per tu i una altra per la teva mare i porta el teu dibuix i les samarretes a una botiga fotogràfica o de disseny on puguin imprimir el dibuix que has fet a la samarreta. Quedarà genial!

somdocents-manualitats-dia-de-la-mare-samarretes-a-conjunt

Diploma a la millor mare

Si ja no saps com dir-li a la vostra mare que és la millor, aquesta és una opció original: digues-li-ho amb un diploma! Ho pots fer amb goma eva, cartró, cartolina o paper plastificat posteriorment, usant la teva creativitat per a fer-ho el més bonic possible. Pots utilitzar aquesta plantilla per inspirar-te o fer-la des de 0 completament diferent i original.

somdocents-manualitats-dia-de-la-mare-diploma

Esperem que us hagin agradat i que si realitzeu alguna, ens envieu una foto per a veure com de maques us han quedat!

I recordeu: el dia de la mare és cada dia, tot moment és bo per a recordar-li quant l’estimeu.

Comentaris: