SomDocents

5 claus per aprofitar bé el Cibermonday

somdocents-cibermonday

Durant aquesta jornada, la majoria de comerços (també aquí) presenten ofertes interessants. Tot i que en el cas del Cibermonday, sempre és per adquirir productes a través d’Internet. Si vols aprofitar aquesta jornada, aquí t’oferim cinc claus a tenir en compte:

  1. 5 claus per aprofitar bé el Cibermonday 01-BUn bon moment per avançar les compres de Nadal. Ja coneixes la dita: No deixis per demà el que puguis fer avui. I en el cas del Cibermonday també s’aplica. No hi ha res pitjor que suportar les cues i aglomeracions de les compres nadalenques a les grans superfícies. Què tal si aquest any t’avances i planifiques millor l’adquisició de regals? Segur que a més t’estalvies uns dinerets!

  1. 5 claus per aprofitar bé el Cibermonday 02-BOfertes especials per aconseguir productes necessaris. T’has de canviar el mòbil? El teu ordinador portàtil necessita un substitut? Doncs aquest és un bon moment per trobar i aprofitar les ofertes vigents. En alguns casos pots arribar a aconseguir bons descomptes en productes amb preus habitualment prohibitius.

  1. Rastreja tots els catàlegs. Si necessites comprar un producte costós, com per exemple un ordinador portàtil o un telèfon d’última generació, et recomanem mirar i analitzar bé els catàlegs dels comerços que ofereixen ofertes durant el Cibermonday. És possible que depenent d’on compris el producte, el descompte sigui més elevat i per tant, en treguis molt més profit.5 claus per aprofitar bé el Cibermonday 03-B

  1. 5 claus per aprofitar bé el Cibermonday 04-BOpcions per aconseguir finançament. Si necessites finançar alguna compra, dates com la del Cibermonday també són una bona ocasió. Les grans cadenes solen oferir plans especials de finançament amb condicions molt més avantatjoses, com ara sense interessos, només per haver realitzat la compra en un dia especial de promoció.

  1. Tota precaució és poca: compte amb les estafes. Obre bé els ulls i estigues alerta. Durant aquestes jornades d’ofertes s’acostumen a fer moltes transaccions i els estafadors es preparen per fer treure’n profit. Compte amb els SMS, whatsapps i correus electrònics amb ofertes massa sucoses. Assegura’t que compres en pàgines web oficials (recorda comprovar a la part superior del navegador que apareix el cadenat i ‘https’) per evitar ensurts.

5 claus per aprofitar bé el Cibermonday 05-B

Comentaris: