SomDocents

7 coses que pots fer per reforçar l’aprenentatge d’anglès

somdocents-anglès

No en tenim cap dubte: el millor que pots fer per aprendre anglès és posar-te les piles amb un curs adaptat al teu nivell. Cal, però que hi posis de la teva part. Sabies que hi ha vida més enllà de la gramàtica? Avui et proposem 7 coses que pots fer tu mateix per reforçar l’aprenentatge d’anglès.

  1. Mira pelis en VO i amb subtítols

Oblida’t dels doblatges. Sempre que puguis, mira pel·lícules i sèries de TV en anglès. Però deixa’t ajudar una mica: no t’oblidis d’activar els subtítols. T’aniran molt bé per no perdre en cap moment el fil!

somdocents-anglès

  1. 7 coses que pots fer per reforçar l'aprenentatge d'angles 02-BBusca un company de conversa

Si en el teu entorn no es parla anglès, busca’t un company de conversa. Pot ser el veí del cinquè o aquell company de feina de Brístol, amb el qual no has intercanviat mai una paraula. Si no trobes un nadiu, també pots conversar amb la teva parella. Què tal si els dijous sopeu en anglès?

  1. Organitza una activitat gastronòmica en anglès

somdocents-anglès

I parlant de sopars, també pots provar d’organitzar una activitat gastronòmica per parlar en anglès. Aquestes consisteixen a convidar persones que també vulguin practicar l’idioma i que tinguin ganes de cuinar. Ara bé, tot en anglès!

  1. Tria un destí de vacances on puguis practicar l’idioma

Tens destins per triar i remenar. Oportunitats per relacionar-te amb nadius i practicar l’idioma, encara que sigui una setmana. Cal, això sí, marxar preparat i triar una bona ciutat: Cambridge, Toronto, Adelaida, Nova York, Auckland, Brighton, Vancouver…

7 coses que pots fer per reforçar l'aprenentatge d'angles 04-B

  1. somdocents-anglèsEscolta i canta cançons que t’agradin

Tria el teu grup favorit i gaudeix escoltant de nou les seves cançons. Si busques les lletres a la xarxa, segurament descobriràs coses noves. Entendre millor les lletres t’ajudarà a enriquir el teu anglès mentre t’ho passes bé.

  1. Asomdocents-anglèsprèn una paraula nova cada dia

Fes un llistat de les paraules que més t’agraden en el teu idioma i a partir d’aquí, busca la seva equivalència en anglès. Anota-la en un quadern. Si ets curiós de mena, aquesta activitat t’enganxarà!

  1. Llegeix el teu llibre favorit en anglès

No cal que sigui molt llarg. Pots començar per una lectura petita, com ara El Petit Príncep, de Saint-Exupéry. També pots triar un conte curt d’Allan Poe o un poema de Lord Byron. A poc a poc i bona lletra, ho aconseguiràs!

somdocents-anglès

Comentaris: