Paquet acreditació Competència Digital Docent - Eines digitals aplicades a l'aula

2 cursos, 80 hores de formació, per només 150 135

Aprofita per acreditar el nivell A2 de Competència Digital Docent amb aquests dos cursos! Una oportunitat fascinant per al personal docent de primària i secundària per explorar les possibilitats que ofereix la intel·ligència artificial i les eines com Canva i Genially per transformar la forma d'ensenyar i aprendre.

Imatge del curs Ús i aplicació de la intel·ligència artificial a l'educació
Ús i aplicació de la intel·ligència artificial a l'educació

del 2 al 30 de maig de 2024

Aquest curs és una oportunitat fascinant per al professorat de primària i secundària, en què explorarem les possibilitats que ofereix la intel·ligència artificial (IA) per transformar la forma d'ensenyar i aprendre. Aprofundirem en els fonaments de la IA, després descobrirem com integrar-la a les àrees i matèries i, finalment, aplicarem aquesta innovació amb activitats pràctiques.
40 h.
perfil digital Nou
Imatge del curs Una aventura digital creant materials amb Canva i Genially
Una aventura digital creant materials amb Canva i Genially

de l'1 al 28 de juny de 2024

Actualment, cada vegada se sent més parlar de la metodologia activa a les aules. Amb aquest curs i des d'un punt de vista creatiu i pràctic podràs fer que les teves aules facin un gran gir. L'alumnat que surti de les aules actuals, ha de ser competent digitalment, per això el personal docent, que ens encarreguem de la seva formació, ha de ser coneixedor de diferents plataformes digitals tals com Genially i Canva.
4.5
818
40 h.
perfil digital
Transforma la forma d'ensenyar i aprofita per acreditar el nivell A2 de Competència Digital Docent amb els dos cursos d'aquest paquet!
Matricular-m'hi »