SomDocents

The greatest showman

Avui us volem recomanar una pel·lícula que ens té captivats i amb la qual podem treballar molts aspectes amb els nostres alumnes: The Greatest Showman.

the-greatest-showman-somdocents

The Greatest showman explica la història de P. T. Barnum, un home que fan fora de la feina i decideix muntar un espectacle on apareix gent especial i diferent. Pretén explicar la història de com es va crear el circ de la indústria de l’espectacle però és molt més, es tracten temes com la família, l’amistat i la inclusió.

Aquesta pel·lícula ve acompanyada d’una música i unes coreografies fantàstiques, que ens fan posar la pell de gallina i ens emocionen, juntament amb la història dels personatges. Tot i ser un musical, no es fa pesat gràcies a la qualitat de la seva banda sonora. Aquí teniu un exemple.

És una de les nostres pel·lícules preferides tant en l’àmbit personal com professional, ja que la podem utilitzar a l’aula per treballar molts temes, sobretot amb els alumnes més grans. A més del tema de la diversitat també podem treballar: com perseguir els teus somnis, la importància de ser creatiu, l‘acceptació d’un mateix, com afrontar les dificultats i posar passió en allò que fas.

I vosaltres, heu vist com els seus personatges superen totes les adversitats?

«L’art més noble, és el de fer feliços als altres» P.T. Barnum

Comentaris: