SomDocents

Legiland inclou la revista Namaka a la seva biblioteca digital

sd blog nmk legiland - Legiland inclou la revista Namaka a la seva biblioteca digital

Avui us portem una aplicació molt útil per millorar la comprensió lectora dels infants, pensada per treballar tant a les aules com a distància. Si ets docent de primària i secundària has de conèixer Legiland, una plataforma web que motiva els teus alumnes a llegir. En altres paraules, podríem definir l’aplicació com una biblioteca digital gamificada dedicada a afavorir la lectura escolar. 

És una eina que engresca els infants a la lectura mitjançant reptes, activitats de comprensió creatives,… tot creant el seu propi avatar amb el qual poden guanyar medalles i reputació dins de la comunitat lectora. Els docents podran fer un seguiment dels seus alumnes per saber com evoluciona la seva activitat lectora, així com també recomanar articles o històries per treballar-les a l’aula. 

Pel proper curs Legiland afegirà una modalitat amb accés a una biblioteca digital que inclou el préstec de nou lectures en digital l’any i que aporta una bona solució a la proposta de classes semipresencials que s’està plantejant. Descobreix aquesta eina de lectura digital!

Des del mes d’abril a Legiland trobaràs Namaka, la revista infantil més divertida i salvatge! Els relats breus namakians il·lustrats fins al detall s’uneixen a la plataforma per fomentar la lectura de petits i petites intrépides de 6 a 12 anys. A més, amb la sortida de cada nou número de la revista, Legiland afegirà tres nous continguts.

Per cert, sabies que encara pots aconseguir la revista Namaka en format digital gratis? Namaka ha obert les seves portes a tothom mentre duri aquesta situació d’excepcionalitat que estem vivint, però queda ben poc perquè aquesta promoció acabi, així que afanya’t!

Si no t’ho creus pots entrar a la web de Namaka i comprovar-ho amb els teus propis ulls! La revista està pensada perquè la puguin llegir a tots els racons imaginables i alhora és una bona opció per treballar valors a classe mentre es pixen de riure. 

Comentaris: