SomDocents

Silueta Blue

Silueta Blue

Si estàs buscant una activitat per fer amb els teus alumnes, aquesta segur que t’agrada molt. Es tracta de donar-los un dibuix de la silueta del Blue i ells l’hauran d’acabar de pintar o de dibuixar com més els agradi.

  • Edat: cicle inicial de primària
  • Durada: 1 hora
  • Format: Imprimible
  • Intel·ligències múltiples que es treballen: visual i espacial 
  • Material: tisores i llapis de colors

Beneficis de l'activitat

Aquest tipus d’activitats són ideals perquè estimulen la seva creativitat i imaginació. També aprendran a pintar sense sortir-se i a estar concentrats en l’activitat que estan realitzant. A més, és una excel·lent manera de què es relaxin i treballin en silenci durant uns minuts.

Una altra manera de treballar amb aquesta plantilla és enganxant trossos de tela o cartolina per aprendre a utilitzar tècniques de visual i plàstica, com per exemple, un collage. Així els infants es familiaritzaran amb textures diverses, la qual cosa afavoreix les seves capacitats motores. Ajuda al fet que aprenguin a coordinar ulls i mans mentre subjecten els llapis de colors, les tisores i la cola. D’aquesta manera aconseguiran tenir més precisió quan moguin les mans.

Imprimibles relacionats

Pintat per dins i per fora imprimible

Pinta’t per dins i per fora!

La proposta creativa Pinta’t per dins i per fora està cedida per la revista infantil Namaka per treballar potenciar les competències bàsiques en l’àmbit artístic.

Inventa una historia

Inventa't una història

Es tracta de 18 cartes amb il·lustracions de la revista infantil Namaka, on apareixen personatges únics.

Comentaris: