SomDocents

5 idees originals per decorar l’aula i el passadís de primavera

SomDocents-Decoracions primavera

L’estació més florida de l’any ja és aquí. Avui us volem proposar 5 idees boniques i originals per decorar la vostra aula o passadís.

1) Pintem còdols.

La primavera és una estació esplèndida per gaudir a l’aire lliure. Podeu aprofitar una sortida a l’escola o amb la família per recollir còdols i portar-los a l’aula. Els podem decorar amb colors i motius d’allò més alegres per decorar qualsevol racó o enganxar-los en un mur.

easy-spring-crafts-kids-painted-rocks-4 hand painted stones 750x450 1 - 5 idees originals per decorar l’aula i el passadís de primavera stones 655x489 1 - 5 idees originals per decorar l’aula i el passadís de primavera

2) Papallones de suro.

Aprofitar el material que ja no utilitzem i reciclar-lo sempre és una bona idea. Els taps de suro són una bona opció per elaborar tot tipus de figures. La primavera té molts insectes protagonistes, però la papallona és un dels més bonics. Podeu elaborar-ne al vostre gust o treballar altres idees originals. Mireu, mireu els resultats!

s5354805 cork-love-bug-crafts 74e9a19a70d12f177f8d078f47bd087f

3) L’espectacle de la floració.

La floració és un moment únic de la natura. Veure camps i camps d’arbres florits és un autèntic espectacle que podem reproduir en forma de mural al passadís. En les imatges que us oferim s’han utilitzat tècniques diverses (paper fi, cartó de les caixes d’ous, cotó fluix…) i el cert és que els resultats són espectaculars.

1cherryblossomtissuepaperflowerkidscrafttreeprintableincluded crepe-paper-pomanderegg-carton-cherry-blossom-branch4

4) Flors i més flors.

Les flors són les principals protagonistes de la primavera, així que us proposem crear un mural amb les que més us agradin. Podeu utilitzar diferents tècniques i materials per aconseguir uns resultats tan vistosos com desitgeu.

maxresdefault paper-flowers anemone-magnets flower-crafts

5) Insectes i bitxos primaverals.  

A banda de les papallones, són molts els insectes que comencen a aixecar el vol en aquesta època. Què us semblaria confeccionar un mural amb els insectes que més us interessen? Podeu investigar les seves característiques i morfologia per representar-los amb diferents materials.

il_340x270-417434737_bdlq caterpillar20front love bugs 400x512 1 - 5 idees originals per decorar l’aula i el passadís de primavera twirling-ladybugs

Quines decoracions teniu pensades per aquesta primavera? Us han agradat aquestes propostes? Compartiu les vostres creacions als comentaris!

Comentaris: