Últimes places! Afanya't abans no te'n quedis sense.

Paquet JULIOL acreditació Competència Digital Docent - Google Workspace for Education

2 cursos, 60 hores de formació, per només 130 115

Acredita el nivell A2 de Competència Digital Docent amb els dos cursos d'aquest paquet! No deixis escapar aquest descompte!

Imatge del curs Primer contacte amb les eines GOOGLE WORKSPACE FOR EDUCATION aplicades a l'aula
Primer contacte amb les eines GOOGLE WORKSPACE FOR EDUCATION aplicades a l'aula

de l'1 al 22 de juliol de 2024

La formació que es proposa consisteix en l’adquisició i en l’aprenentatge de les diferents eines que ofereix el paquet de Google per a l’educació (Google Workspace for Education). Aquestes eines ofereixen a l'alumnat diferents tècniques i propostes per utilitzar durant el seu camí educatiu i serveixen al personal docent dels diferents centres per organitzar, programar i fer un seguiment de l’evolució dels i les alumnes.
4.5
5.467
30 h.
perfil digital
Imatge del curs Progressar en el treball amb les eines GOOGLE WORKSPACE FOR EDUCATION aplicades a l'aula
Progressar en el treball amb les eines GOOGLE WORKSPACE FOR EDUCATION aplicades a l'aula

de l'1 al 22 de juliol de 2024

En aquesta formació s’aprofundeix en les diferents eines que ofereix el paquet de Google per a l’educació (Google Workspace for Education), treballades en el curs «Primer contacte amb les eines de Google Workspace for Education aplicades a l’aula». Si en aquell curs es tractaven les eines ofimàtiques més bàsiques (Documents de Google, Fulls de càlcul...) amb un enfocament introductori, en aquest es presenten altres aplicacions i complements de les eines de Google, com ara Google Sites, per publicar contingut en línia, o Grups de Google, que ajuda a crear grups de treball que poden incloure tant estudiants com docents, així com diferents instruments per a l’avaluació, entre altres complements i funcionalitats que es presenten.
4.5
4.546
30 h.
perfil digital
Matricular-m'hi »