SomDocents

Recomanació Frozen II

La nostra recomanació mensual és la pel·lícula Frozen II, en la qual es narra la continuació de la història d’Elsa, una reina amb poders màgics.

sd frozen - Recomanació Frozen II

És una seqüela molt esperada, els nens han hagut d’esperar sis anys per a veure-la, però per fi és aquí. Segur que a ells els agrada i als no tant nens, també.

Ara, l’Elsa ja s’ha adaptat als seus poders i regna amb tranquil·litat a Arendelle. No obstant això haurà d’acudir al bosc encantat per descobrir la maledicció que hi ha sobre Arendelle, el seu passat i perquè té poders.


En aquesta emocionant aventura no estarà sola, com ja van fer en la primera part, Olaf, Sven, la seva germana Anna i Kristoff l’acompanyaran perquè no s’hagi d’enfrontar sola a aquest nou repte.

Frozen II parla sobre l’empoderament femení i mostra com algú duu a terme el procés d’assumir les seves responsabilitats.


Sense cap dubte, és una pel·lícula que els nostres alumnes haurien de veure per tenir un punt de vista diferent sobre les típiques històries de Disney sobre prínceps i princeses. Els valors que els transmetrà són més reals, no idealitzen tant al protagonista. Això farà que es puguin arribar a sentir identificats amb la protagonista al mateix temps que aprenen que han de ser responsables.

També aprendran, tal com fa Elsa, a trobar el seu lloc en el món, a lluitar per ell i pels qui són. A més del vincle familiar, l’amor pur i innocent i que han de cuidar als éssers estimats.

Tot això ho veuran mentre gaudeixen d’aquesta pel·lícula musical, amb cançons noves i igual de bones que les anteriors.

Per tot això pensem que seria una bona opció per veure en classe, Què us sembla? Ja l’heu vist? Deixeu la vostra opinió en els comentaris.

Comentaris: