Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i medició de la nostra web per millorar els nostres serveis. Podeu veure la nostra política de cookies, aquí. Si continueu navegant esteu acceptant el seu ús. D'acord | Més informació

Amb l’activitat formativa de Com treballar en anglès a infantil i primària tenim com a objectiu principal que els professors comprenguin com adquireixen i perceben una llengua estrangera els nens d’entre 3 i 12 anys, per tal d’optimitzar les estratègies emprades a l’aula, tot considerant el grau de variabilitat en les intel·ligències i habilitats de cada alumne.

En aquest curs posem a la vostra disposició una sèrie d’eines i coneixements d’allò més eficients amb els alumnes d’Infantil i Primària. A més, oferim recursos metodològics teòrics i pràctics que ajuden els nens a interactuar amb la llengua anglesa a través de l’expressió i la comprensió oral, majoritàriament. El material amb què treballem està dissenyat per ser fàcil d’utilitzar, d’una manera eficient i adaptable, amb els alumnes d’aquestes edats. Hi incloem una gran quantitat de contingut pràctic i innovador (com els web tòpics o diverses eines 2.0), explicat en context, que podeu aplicar immediatament en el marc de la vostra matèria, unitat didàctica o lliçó: contes, cançons, teatre, flashcards de tota mena…

«Learning a new language means having another window from which we can observe the world.» —proverbi tradicional xinès

Antic curs 'Com ensenyar anglès a infantil i primària'

50,00€
Matricular-m'hi

Característiques del curs

El curs es realitza de manera online a través d’un campus virtual.

Té una durada de 30 hores estructurades en 3 setmanes, amb un preu de 50€.

L’horari el marques tu, ja que pots accedir al campus virtual i treballar-hi quan ho necessitis. Durant el curs es realitza una avaluació continuada amb activitats autoavaluatives, intercanvi d’opinions als fòrums i un qüestionari final de satisfacció.

Per obtenir el certificat amb la qualificació APTE és necessari realitzar totes les tasques del curs satisfactòriament.

És un curs reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya segons l'ordre ENS/248/2012 per la qual s’estableix que el màxim d’hores que es comptabilitzen haurà de ser de 10h de formació no presencial a la setmana.

Les properes edicions del curs són:

SomDocents ofereix convocatòries mensuals dels seus cursos reconeguts, excepte a l'agost.

Objectius

  • Formar per impartir docència d'àrees o matèries no lingüístiques en llengua anglesa.
  • Donar una preparació específica i materials diversos per poder ensenyar la llengua anglesa, a nens d’entre 3 i 12 anys, d’una manera molt pràctica i eficient, tant dins l’àrea de llengua anglesa com dins de qualsevol altre àrea o activitat.
  • Facilitar els recursos necessaris per augmentar les habilitats de comprensió i expressió oral en llengua anglesa en els nens i nenes.
  • Conèixer com enfocar la pràctica de la llengua anglesa en funció dels estils d’aprenentatge i de les etapes de desenvolupament dels nens i nenes en l’aprenentatge d’aquesta.

Programa de treball

1. Conceptes bàsics i preparació d’activitats: -> es treballa la preparació prèvia a l’ensenyament en sí mateix. En primer lloc, saber identificar els estils d’aprenentatge dels nens i nenes i quines són les eines que necessitarem per a fomentar la participació i la motivació quan se’ls fa parlar i escoltar en llengua anglesa. Els continguts inclouen: etapes del desenvolupament dels nens en l’aprenentatge d’una llengua estrangera, la teoria de les intel·ligències múltiples, gestió de la classe, planificació dels “lessons plans” i web tòpics. Aprenentatge integrat de contingut i llengua.

2. Comprensió oral i escrita, expressió oral: -> s’aprèn a utilitzar una sèrie de recursos que permetran fomentar i enriquir la participació oral dels alumnes en llengua anglesa. Els recursos que es treballen: Songs (cançons), Storytelling (contes), Drama in class (teatre).

3. Foment de les habilitats mitjançant les eines 2.0 i els jocs: -> el docent aprendrà com obtenir dels nens i nenes una interacció amb la llengua anglesa basada en l’execució de tasques motivadores i amb les que els infants es senten identificats. Els materials inclosos són: Flashcards (targes didàctiques), bingos i dòminos (animals, colors, oficis, accions, ...), memory games (jocs de memòria), jocs interactius.