Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i medició de la nostra web per millorar els nostres serveis. Podeu veure la nostra política de cookies, aquí. Si continueu navegant esteu acceptant el seu ús. D'acord | Més informació

Paquet Educació PRIMÀRIA per 130€

Els cursos del paquet dedicat a l’educació primària ofereixen continguts i recursos per treballar amb els teus alumnes a l’aula. Aquest paquet dona accés a tres cursos per 130€ (preu habitual 150€).

Matricular-m'hi »

Cursos que composen el nostre Paquet Educació Primària

Imatge Aprenentatge basat en projectes
Aprenentatge basat en projectes

del 4 al 25 de gener

30 hores

Introduir la metodologia del treball per projectes i conèixer les característiques, el disseny i l’avaluació per afavorir l’aprenentatge competencial a tots els nivells.

Imatge Avaluar per aprendre
Avaluar per aprendre

del 2 al 23 de febrer

30 hores

L’objectiu principal d’aquest curs és posar les bases teòriques de la tasca avaluativa i reflexionar sobre les diferents parts que la componen i la seva importància. Durant el curs es donaran eines pe...

Imatge Ser tutor a primària
Ser tutor a primària

del 3 al 24 de març

30 hores

Es treballa la importància de l’acció tutorial en el desenvolupament integral de l’alumne donant eines i facilitant la tasca dels mestres per treballar amb infants, famílies i altres professionals.

No deixis escapar aquest descompte i amplia la teva formació per al 2021!

Matricular-m'hi »