SomDocents

Vokare Educación

crop 547 307 273 153 0 blanc 1 - Vokare Educación

Tota aquesta aventura va començar fa un any i mig, en ple confinament del 2020, de la manera més espontània possible: diferents profes de diversos llocs ens vam trobar virtualment, al principi per parlar i, més endavant, per crear aquest projecte en conjunt.

imagen vokare educacion - Vokare Educación

Actualment, Vokare està format per 10 mestres: Alba (@rincondelacalma), Irene (@alegriaeducativa), Erica (@profenlanube), Esther Martín (@emotimestra), Esther Piquè (@aprenem.compartint), María (@diariodeunaprofe), Sara (@unamochiladeideas), Silvia (@dibi_diprofe_dibu), Patricia (@aprendizconclase) i Yasmina (@_learningtoteach). Totes nosaltres estem darrere del perfil educatiu d’Instagram

Ens defineixen dues paraules: Vocació i compartir.

D’aquí ve el nostre nom Vocació, perquè ens apassiona la nostra professió, i compartir perquè, tal com diuen, compartir és viure. 

Teníem clar el propòsit, però, com ho podíem fer realitat? Després de donar-li moltes voltes i remoure diferents opcions, va sorgir la idea de crear una revista.

LA REVISTA / VOKARE XPRESS

Captura de Pantalla 2021 01 24 a les 13.26.18 2 - Vokare Educación

Es tracta d’una revista educativa que s’elabora amb la col·laboració altruista de moltes persones de l’àmbit pedagògic. Ens permet mostrar diferents recursos, metodologies innovadores, companys/es de professió, recomanacions literàries i tecnològiques, entre altres projectes interessants de l’àmbit educatiu. A més, també parlem sobre temes d’actualitat que poden ajudar, inspirar o fer reflexionar a altres docens.

Per agilitzar el procés i poder oferir novetats de manera més freqüent, transformem la revista en articles setmanals, i així va sorgir “Vokare Xpress”, un format més dinàmic.

LA MESA

Seguint la nostra filosofia de compartir, vam iniciar les trobades de “La Mesa”. Consisteixen en meses rodones (per ara virtuals) sobre temàtiques educatives on cada persona ofereix els seus coneixements i experiències i així aprendre de la resta. Pensem que cada persona pot aportar alguna cosa i d’aquesta manera ens enriquim mútuament. 

Tots els nostres projectes es basen en la unió de les peces. Cada persona que s’ha sumat a aquesta petita bogeria és una peça clau del puzle que totes i tots junts anirem formant, ja que Vokare és un projecte viu que es nodreix de totes les persones que, d’una manera o altra, formen part de la nostra comunitat. Seguim avançant, seguim aprenent. 

Ens acompanyes?

facebook - Vokare Educación
instagram - Vokare Educación
twitter - Vokare Educación

Uneix-te a la comunitat docent!

Comentaris: