Superheroes Academy, una súper aventura educativa per a nens en format app

Superheroes Academy SomDocentsLa capa, l’antifaç, els súper poders… Ho tenim tot? Doncs, ja tens l’equipatge necessari per jugar a Superheroes Academy! La plataforma de formació SomDocents acaba de presentar una aplicació per a nens i nenes amb ganes de posar-se en la pell d’un superheroi.

Superheroes Academy és una app dirigida especialment a nens i nenes de 3  6 anys. L’objectiu? Que es diverteixin al mateix temps que aprenen. I que ho facin a través d’una aplicació bonica, ben desenvolupada i entretinguda. Amb uns objectius i continguts cuidats, ajustats a l’etapa educativa que correspon.

Superheroes Academy SomDocentsCrea el teu propi superheroi

Una de les parts més importants i divertides de Superheroes Academy és aquella en què els petits poden crear el seu propi superheroi. Pero l’aplicació no només compleix el promés amb els nens.

A través de Superheroes Academy, el currículum d’educació infantil es treballa de manera transversal. I és fa amb molta cura, a través del joc interactiu, atenent les intel·ligències i tenint en compte els diferents ritmes d’aprenentatge.

Superheroes Academy SomDocentsSi  ets docent i tens previst utilitzar aquesta app a l’aula, Superheroes Academy t’ho posa encara més fàcil. Podràs crear un grup, amb un avatar per a cada un dels teus alumnes. Des d’allà es poden personalitzar des del vestit, fins al color del cabell, passant pels diferents accessoris. I el més important és que cada vegada que l’alumne interactua amb algun dels jocs educatius es genera un informe personalitzat que permet fer un seguiment del progrés i detectar si existeix alguna dificultat per part del nen.

Objetiu a la vista: aconseguir més súper poders!

Pels petits, l’objectiu principal d’aquesta acadèmia és que els superherois aconsegueixin més súper poders. Podran passar per la zona del hall i l’ascensor, l’aula, l’hivernacle i exteriors de l’acadèmia o accedir a la sala de vestits i trastejar en el prestatge de les gemmes.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Les diferents aventures d’aprenentatge es composen de molts jocs educatius inspirats en el currículum d’educació infantil. Així, els petits podran desenvolupar les seves habilitats en diferents facetes, mentre avancen i amplien els seus súper poders. Aquestes són les seves recompenses.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 Què aprenen amb Superheroes Academy?

Avaluar els resultats de l’aprenentatge no és una cosa que poden trobar a la majoria d’apps educatives. A Superheroes Academy hi pots comptar.

A mesura que els petits van jugant, l’aplicació treballa per crear diferents informes amb els quals et resultarà molt fàcil comprovar l’evolució del grup, obtenir el detall complet de cada alumne i de tots i cada un dels jocs educatius.

Si estàs desitjant provar-la, no has d’esperar més. Superheroes Academy es pot descarregar des d’ara a les tendes d’iOS i Android. Està disponible en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Si el que vols és treballar amb Superheroes Academy a la PDI de l’escola, contacta amb nosaltres.
Superheroes Academy - correo
Superheroes-Academy-SomDocents

App Store ENG  google play ENG01  windows GRANDE

Superheroes Academy - web

instagramSuperheroes Academy - facebookSuperheroes Academy - twitterSuperheroes Academy - youtube

 

Comentaris: