SomDocents

SomDocents uneix educació i esport a través d’un nou acord amb NEXTMVP, el projecte de bàsquet d’en Ricky Rubio

El NEXTMVP és un centre d’entrenament fundat a Badalona per Ricky Rubio, jugador dels Phoenix Suns a l’NBA

SomDocents, la plataforma especialitzada en formació en línia, ha arribat a un acord aquest mes de febrer amb una de les empreses més pioneres en el món del bàsquet: NEXTMVP, un centre d’entrenament, rendiment i perfeccionament fundat a la ciutat de Badalona per Ricky Rubio (El Masnou, 1990).  El centre és gestionat per Juanma Fernàndez, exjugador de basquet i soci de Ricky.

Educació, esport i tots els valors 

- SomDocents uneix educació i esport a través d’un nou acord amb NEXTMVP, el projecte de bàsquet d’en Ricky Rubio

Els valors de l’esport són també els de la vida. I jugar amb valors és fonamental a la pista i en tots els vessants de la vida. En la nostra professió. I també en els nostres estudis. Per tot això, l’equip de SomDocents ha volgut unir educació i esport a través d’un acord amb NEXTMVP

“No soc el millor en res, però puc millorar en tot”, diu Ricky Rubio. Aquesta és la filosofia de NEXTMVP, un projecte pel qual SomDocents ha decidit apostar fermament. Perquè se sustenta sobre el valor de l’esforç, de la constància, del treball en equip i de la capacitat de superar-se sempre, una vegada i una altra.

Així, des d’aquest mes de febrer, la plataforma patrocinarà dos equips 3×3 de joves que gaudeixen del bàsquet i que ho fan entrenant des de l’àmbit de l’educació integral. D’aquesta manera es treballa el respecte o la capacitat per gestionar les emocions, tan important en tots els àmbits de la nostra vida. 

Sumant sinèrgies, aquest cap de setmana SomDocents ha realitzat una formació a aquests joves sobre emocions a l’esport, fent ús de l’eina interactiva Kahoot!.

NEXTMVP, un projecte per gaudir del bàsquet 

A NEXTMVP els jugadors tenen a la seva disposició un entorn ideal per millorar la seva tècnica al costat d’altres amants del bàsquet. NEXTMVP ofereix classes personalitzades amb entrenament personal, classes en grup, màquina de tir, tecnologia de gravació, lloguer de pistes i fins i tot reserves per a festes d’aniversari. 

En comptar amb les condicions més idònies per als entrenaments, els participants tenen l’oportunitat de posar-se a prova, assolir nous reptes i aconseguir els millors resultats mentre practiquen i, el que és més important, al mateix temps que gaudeixen del bàsquet.