SomDocents

SÓC UN ARTISTA!

ALTÉS, M.: Sóc un artista!. Blackie Books, 2014. 

portada blog 1 - SÓC UN ARTISTA!

La Marta Altés s’ha convertit en una de les il·lustradores de referència del panorama del llibre infantil. I no només d’aquest. Nascuda l’any 1982, primer va treballar com a dissenyadora gràfica, però ben aviat es va adonar que la seva veritable passió era la il·lustració infantil. Sóc un artista! és el primer títol que va publicar amb Blackie Little (el segell de l’editorial Blackie Books per a infants i joves), una proposta que avui us recomanem i que agradarà als petits, però que segurament també entusiasmarà als més grans. 

DE QUÈ VA? 

Sóc un artista! és la història d’un nen que té inquietuds artístiques i que, a més, no és capaç de reprimir-se quan li ve un rampell de creativitat. Quan mira al seu voltant s’adona que tot allò que l’envolta podria ser art. És per això que es dedica a crear magnífiques obres a cada pas que fa. A qui no li agradarà tant la desbordada creativitat d’aquest nen és a la seva mare i… tampoc al seu gat! 

A QUI EL RECOMANEM? 

Sóc un artista! és un conte recomanat per infants a partir de 6 anys, tot i que cal tenir en compte que cada petit o petita evolucionen al seu ritme. Per això, n’hi haurà que podran endinsar-se en l’obra de la Marta Altés i gaudir-la encara que siguin més petits. De la mateixa manera, i com tots els llibres que us recomanem, aquesta és una lectura perfecta per llegir i riure en família. Agradarà especialment als infants que tinguin inquietuds artístiques i se sentin cridats a desenvolupar-les. 

PER QUÈ EL RECOMANEM? 

Recomanar un llibre de la Marta Altés és sempre garantia d’èxit. La història que presenta a través de Sóc un artista! és una proposta genial, per passar una bona estona llegint i obtenir suggeriments sobre activitats relacionades amb l’art. A més, Sóc un artista! inclou un munt de referències artístiques que després podreu seguir i ampliar, a més de tot un seguit d’anècdotes divertides per fer una bona riallada plegats. 

QUÈ EN DESTAQUEM? 

Podríem destacar moltes coses d’aquest llibre il·lustrat, però n’hi ha una que podem apreciar només fullejar-lo: les il·lustracions. L’estil, tan divertit, acolorit i característic d’Altés, farà que els infants no puguin desenganxar el nas de les seves pàgines. Així, no seria estrany que després d’aquest viatge a través de l’art, els més petits de la casa se sentin cridats a posar en marxa la maquinària de la seva creativitat. Sigui aquesta sempre benvinguda! 

ON EL PUC TROBAR? 

Pots demanar Sóc una artista! al teu llibreter de confiança. També el trobaràs directament a la botiga online de Blackie Books per 14,90 euros, a Amazon, Casa del LLibre o FNAC

Si vols veure tots els articles sobre llibre i lectura clica aquí!

SomDocents recomana el següents cursos: