SomDocents

Salutacions per entrar a classe actualitzades

Salutacions per entrar a classe covid

Actualitzem les salutacions per entrar a classe! Fins ara teníem un imprimible amb sis maneres de saludar als companys i companyes, així com al o la mestra, just abans de passar per la porta de l’aula. Trobareu la plantilla original a l’article Salutacions per entrar a classe, així i tot en aquest volem adaptar les accions que vam proposar per tal de complir amb les mesures sanitàries. 

La idea és molt similar a l’anterior plantilla de salutacions. Els i les alumnes es posa en fila al costat de la porta, ara respectant la distància de seguretat, i quan sigui el seu torn, hauran de triar la forma amb la qual us volen saludar. Han de triar entre les diferents salutacions que aquesta vegada són: assenyalar un somriure amb el dit sobre la mascareta, una celebració, un ball, xocar els peus, xocar amb els colzes o picar l’ullet.

Ja sabeu el mecanisme! Quan hagin triat, us saludeu i l’alumne pot entrar a classe. Una altra opció, per reforçar els llaços entre els alumnes, és que cada dia es posi un alumne diferent en el lloc del docent per saludar a tots els seus companys i companyes.

Segur que agrada a tots i totes començar així el dia!

Podeu descarregar l’imprimible en el següent enllaç: