SomDocents

Salutacions per entrar a classe

Salutacions per entrar a classe

Aquest imprimible ajudarà al teu alumnat a confiar més entre els seus companys i companyes i també amb el/la docent, ja que hauran d’interactuar amb la resta abans d’entrar a classe.

Es tracta d’una plantilla de salutacions per entrar a classe. Últimament, està molt de moda i hem pensat que us ajudarà a començar el dia amb més dinamisme i afecte.

  • Edat: cicle inicial i mitjà de primària
  • Durada:
  • Format: Imprimible
  • Intel·ligències múltiples que es treballen: intrapersonal
  • Material: Aquest imprimible i un espai on ho vulgueu col·locar perquè ho pugui veure tot l’alumnat abans d’entrar

 

Desenvolupament de l'activitat

La idea és que els i les alumnes es posin en fila al costat de la porta. Quan sigui el seu torn, hauran de triar la forma amb la qual us volen saludar. Han de triar entre les 6 diferents salutacions: puny, celebració, ball, salutació formal, petó a la galta o xocar la mà.

Quan hagin triat, us saludeu i l’alumne pot entrar a classe. Una altra opció, per reforçar els llaços entre l’alumnat, és que cada dia es posi un/a alumne diferent en el lloc del docent per saludar a tots els seus companys/es.

Segur que agrada començar així el dia. Podeu descarregar l’imprimible en el següent enllaç:

Imprimibles relacionats

El joc del tangram

El joc del tangram

Si estàveu buscant una activitat creativa i que calmi els alumnes, aquesta és perfecta. Sabíeu que es poden formar fins a 16.000 figures diferents?

5 targetes per a la creacio d'ambients a l'aula

5 targetes per a la creació d’ambients a l’aula

Targetes per marcar diferents ambients que han estat pensats i dissenyats per respondre a les necessitats de les diferents etapes educatives

Comentaris: