SomDocents

Novetats per a l’any 2021

Amb el nou any arriben nous cursos, revisió de tot el catàleg de formació, actualització de preus i nous paquets de cursos per seguir oferint la millor formació amb els preus més assequibles.

Estem treballant en l’actualització dels nostres cursos per oferir-vos una formació amb continguts, recursos i activitats aplicables a la vostra tasca docent. També treballem en l’elaboració de nous cursos de diferents temàtiques (noves metodologies, immersió lingüística, atenció a la diversitat…) perquè la nostra oferta formativa sigui molt més àmplia.

I aquesta no és l’única novetat, també hem creat un nou producte: els paquets. Aquests paquets donen accés a diferents cursos segons la temàtica i incorporen un descompte sobre els preus actualitzats del 2021.

Preu 2020Preu 2021
Cursos de 30 hores (excepte cursos d’idiomes, AICLE i G Suite)40€50€
Cursos de 40h60€70€
Cursos d’idiomes50€50€
Cursos d’AICLE75€80€
Cursos G Suite for Education60€60€

Tots aquests cursos els pots trobar amb un descompte en la seva modalitat de PAQUET. Als paquets hi ha un descompte d’entre un 10 i 15 % respecte al preu actualitzat. 

*Si voleu adquirir un dels nostres cursos de formació al preu actual, encara us podeu matricular a les convocatòries de novembre i desembre de 2020.

**Els paquets de cursos no es poden adquirir per a les convocatòries de novembre i desembre de 2020.