SomDocents

Llistat de 20 temes creatius

Llistat de 20 temes creatius imprimible

Hi ha moltes activitats que podem fer a l’aula que ajuden a estimular la creativitat dels nostres alumnes. Avui n’hem preparat una que farà volar la imaginació dels alumnes.

Es tracta d’una llista d’enunciats de tasques creatives, és a dir, en el següent document trobareu una sèrie d’enunciats amb tasques que han de fer. Podeu triar si les han d’escriure o si les han de dir en veu alta.

En donar-los un tema sobre el qual treballar o buscar idees, cada alumne obtindrà un resultat diferent de la resta. Això és el més interessant i curiós de veure, com amb un mateix tema, cadascú l’interpreta com vol i al final surten idees d’allò més divertides i creatives.

Intenteu no limitar els alumnes pel que fa a la llibertat d’imaginació, però sí que els hi podeu donar un temps màxim per realitzar cada tasca, així tindreu temps suficient per fer-les totes. També podeu fer l’activitat durant diferents dies perquè puguin expressar el seu màxim potencial.

Després de finalitzar una tasca podeu llegir en veu alta dos o tres textos i comentar-los, així els alumnes també veuran com hi ha punts de vista diferents del seu. També els podeu preguntar perquè han realitzat aquest text o com han arribat a aquesta conclusió, per entendre millor la seva activitat.

 

Comentaris: