SomDocents

Els 10 articles més llegits del 2017

Somdocents

Ara que s’ha acabat 2017 volem fer una recopil·lació dels 10 articles més llegits, en els que destaquen articles sobre l’educació emocional.

Aquesta és la llista dels articles per ordre de preferència en la seva lectura durant el 2017.

7 cançons de Nadal modernes per aprendre a l’aula. Com que ja ens sabem les nadales  clàssiques, en aquest article en trobareu de noves.SomDocents-formació

10 llibres per començar a llegir. Recomanacions de llibres per quan els petits/es comencen el seu camí en la lectura.

somdocents-formació

5 exemples d’activitats i dinàmiques per començar a treballar les emocions a l’aula. Per posar en pràctica els beneficis de l’educació emocional.

somdocents-emocions

10 contes per treballar el dol i les pèrdues amb els infants. Els nens i nenes també pateixen davant la mort d’un ésser estimat i amb aquests contes els ajudem a familiaritzar-s’hi i a poder parlar-ne sense pors.

somdocents-contes-dol

10 curtmetratges per treballar els valors. Són un recurs molt útil per tal de treballar els valors.

somdocents-formació

Tapes d’àlbum per al 1r trimestre. Idees per presentar les feines dels alumnes quan arriba el final de trimestre.

somdocents-formació

8 pel·lícules per treballar les emocions a l’aula. Les pel·lícules són una eina fantàstica per treballar les emocions a l’aula. Podeu utilitzar-les com a recomanacions en casos concrets (per exemple, la mort d’un familiar, la malaltia de l’avi…), aprofitant (o no) que un alumne, per exemple, estigui passant per alguna d’aquestes situacions.

somdocents-formació

5 activitats per treballar l’empatia. Us proposem cinc activitats bàsiques per treballar a l’aula aquesta emoció bàsica que serveix per regular conflictes i aportar el millor de nosaltres a la convivència.

somdocents-formació

5 activitats per treballar la por amb els infants. Aquesta és una temàtica sempre vigent i treballar les pors a través dels jocs i activitats és una bona manera d’ajudar als nens a verbalitzar i superar les seves angoixes.

somdocents-por-infants-recursos

Educació emocional: com treballar-la a l’aula d’educació infantil i primària. Com reconèixer les emocions, les activitats a l’aula i bibliografia per treballar l’educació emocional.

somdocents-educació-emocional
 
Quin és el teu preferit?

Comentaris: