ClickEdu, un programa que fa fàcil la gestió acadèmica

SomDocents ClickEdu

Si formes part del món docent, sabràs que als centres no només s’intercanvien coneixements sobre diferents àrees. La gestió de les tasques és també una part important  i imprescindible de la feina, sense la qual no podríem avançar. Les noves tecnologies ens han permès millorar el món de la docència fins a límits insospitats. Avui us volem parlar de perfeccionar la gestió acadèmica utilitzant un programa especialitzat. ClickEdu és un sistema que automatitza i facilita la tasca als professionals del centre a l’hora de dur a terme les seves tasques de gestió habituals.

Com funciona ClickEdu?

ClickEdu és una eina online, de manera que no caldrà que instal·leu cap programa als ordinadors. Només necessitareu un dispositiu i una connexió a Internet. A partir d’aquí, ClickEdu us pot ajudar en les següents àrees:

  • Gestió de centre. Podreu accedir a la documentació oficial, memòries, activitat del centre, gestió econòmica i comptable…
  • Famílies i comunicacions. El contacte amb les famílies és molt important. Aquest mòdul us ajudarà a transmetre notícies, àlbums fotogràfics, calendaris, missatges dels tutors, qualificacions, menús, menjador…laptop.png
  • El docent. L’eina inclou un tercer mòdul pensat exclusivament per a tasques docents. Aquest ens permetrà fer programacions, posar notes, passar llista, atendre la diversitat o fins i tot treballar de manera conjunta amb els alumnes.

També podeu descarregar la vostra pròpia aplicació (hi ha una versió per a alumnes i famílies i una altra per a docents i PAS) per tal de fer la gestió des de qualsevol dispositiu. A part, ClickEdu inclou un mòdul específic per a la gestió de la qualitat i és compatible amb diferents sistemes internacionals, així com amb eines bàsiques com Google Apps per a educació i general, Office 365, Dropbox, etcètera.

Avantatges de ClickEdu

ClickEdu s’utilitza en més de 500 centres d’Espanya,  Andorra i Sud-amèrica. Una de les coses que més valoren els professionals té a veure amb la facilitat de comunicar-se amb la comunitat educativa, ja que en un parell de clics poden oferir informació a un col·lectiu format per moltíssimes persones.

D’altres avantatges que anomenen directors i docents té a veure amb la capacitat d’actualització de l’eina d’acord amb les noves necessitats que van sorgint als centres, a més del nivell de resposta que ofereix l’equip de ClickEdu davant de qualsevol incidència, comentari o suggeriment.

Els professionals dels diferents centres que ja utilitzen ClickEdu coincideixen amb el gran nivell d’integració que ofereix l’eina i la satisfacció, tant dels docents com de les famílies, respecte als nous canals de comunicació oberts. En els següents enllaços podeu llegir les seves experiències.

Casos de éxito_Colegio Mare de Déu del Carme de Terrassa – TICs en las Aulas

ClickEdu y Faraonics Insight, el tandem perfecto para centros educativos – TICs en las Aulas

El instituto El Camalot de Gavà – TICs en las Aulas

Així doncs, podem dir que:

  • S’estalvia temps.
  • Es millora la coordinació dels processos.
  • Simplifica tasques.
  • Millora la comunicació amb les famílies.

I en definitiva, ens ajuda a guanyar temps per poder dedicar-nos a la tasca més transcendent d’un centre educatiu: l’educació dels alumnes.

Podeu obtenir més informació a Clickartedu.com

Comentaris: